Breaking News

O adolescentă de 18 ani s-a sinucis într-un ​​hotel după ce și-a luat ADIO pe telefon și INSTAGRAM

O adolescentă de 18 ani s-a sinucis într-un __hotel O adolescentă de 18 ani s-a sinucis într-un hotel - Colaj foto: sursa thesun.co.uk
Distribuie:

O adolescentă de 18 ani s-a sinucis într-un ​​hotel după o noapte petrecută cu prietenii, informează publicația The Sun. Ria Michelle Cooper, în vârstă de 18 ani, a fost găsită spânzurată într-o cameră de hotel din Manchester.

Ria, care lucra ca barmaniță la G-A-Y, a fost internată la spital cu mai puțin de două săptămâni înainte de moartea ei. Tânăra luase o supradoză de calmant care aproape i-a fost fatală. Le-a ascuns acest lucru părinților și s-a externat după două zile, deoarece „voia să muncească”.

În zilele care au urmat, ea a scris mai multe „mesaje de adio” în secțiunea de notițe a telefonului ei. De asemenea, a făcut căutări pe internet legate de moarte și a postat o notiță de suicid pe Instagram. Prietenii ei au spus că și-ar fi donat o parte din hainele sale și a făcut referire la faptul că vrea să moară. Nimeni nu a luat în serios ceea ce spunea.

Adolescenta locuia împreună cu o prietenă de la serviciu, Hannah Jordan. Aceasta a descris-o pe Ria drept „cea mai bună prietenă”. Într-o declarație citită în instanță, se arată că cele două prietene au rezervat o cameră în hotelul Ainscow pe data de 5 martie a acestui an. Au mers la mai multe cluburi, inclusiv la clubul G-A-Y. Jordan a declarat că Ria a consumat cocaină, dar nu a băut cu adevărat în timpul nopții.

S-a sinucis într-un ​​hotel

Se pare că cele două prietene s-au certat. Un prieten comun, pe Charlie Clarke, a avut grijă de Ria și a condus-o la hotel în jurul orei 5:30. Câțiva prieteni ai Riei s-au îngrijorat după ce a postat o notă de sinucidere pe Instagram. În jurul orei 8:45, directorul general al hotelului, Paul Wadsworth, a bătut la ușa camerei 316 și a găsit-o pe Ria spânzurată. A fost declarată moartă la ora 9 dimineața.

Raportul toxicologic a relevat faptul că nu existau urme de alcool în sângele Riei. Și concentrația de cocaină a fost în concordanță cu consumul recreativ. Medicul legist a înregistrat moartea ca sinucidere prin asfixie din cauza strangulării prin ligatură.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*