Breaking News

A început procesul românului care l-a ASASINAT PE AMANTUL SOȚIEI din gelozie în Franța

Bărbatul de 65 de ani este acuzat că l-a ucis pe amantul soției și a înjunghiat-o pe cumnata sa, într-un asasinat produs în mijlocul străzii

A început procesul românului care l-a asasinat pe amantul soției din gelozie în Franța A început procesul românului care l-a asasinat pe amantul soției din gelozie în Franța
Distribuie:

A început procesul lui Cristache C., românul în vârstă de 65 de ani care l-a asasinat pe amantul soției sale în localitatea Boulogne-Billancourt, în 2014, informează publicația LeParisien. De asemenea, acesta a încercat să-și ucidă partenera și a rănit-o și pe cumnata sa.

Un glonț în partea din spate a gâtului, două în zona pieptului. Cele trei gloanțe au fost trase din spate, de la un metru distanță cu un pistol de calibru de 9 mm. Victima, Salah E., a fost executată pur și simplu, pe 14 decembrie 2014, în mijlocul străzii.

Ipoteza unei reglări de conturi era cea mai plauzibilă. Dar nu era deloc așa. Procesul va începe luni și va dura până pe data de 10 iulie. Cristache C., un român de 65 de ani, era gelos. Prin urmare, a reacționat la infidelitatea celei cu care și-a unit destinele timp de cincisprezece ani.

Femeia a devenit amanta lui Salah E., cu câteva luni mai devreme. Aceasta este în orice caz explicația acuzatului, care a descoperit relația ascunsă a partenerei sale în vara lui 2014. El a văzut un SMS în telefonul acesteia. Acolo scria: „Te iubesc, fă ceva pentru a termina cu Nicu”.

L-a asasinat pe amantul soției din gelozie

Acesta este motivul pentru care Cristache a văzut roșu în fața ochilor cu mult înainte de a-și ucide rivalul. Cu două luni mai devreme, încercase prima dată să-și elimine partenera. Era 13 octombrie 2014. Acesta și-a așteptat partenera care se întoarce din Tunisia împreună cu sora ei. Le-a așteptat pe cele două femei în apartamentului pe care acestea îl închiriaseră pe rue Michelet, în Boulogne-Billancourt. De la dezvăluirea relației sale cu Salah, cuplul se certa constant, așa că se despărțiseră.

Cele două femei l-au găsit pe Cristache în apartamentul, situată la parter. Intrusul a spart o fereastră pentru a intra în el. A început o altercație în urmă căreia partenera a reușit să fugă, dar sora acesteia a fost înjunghiată în stomac și tăiată la o mână. Partenera infidelă a reușit să scape fiind rănită ușor.

Ulterior, pe 14 decembrie 2014, puțin înainte de ora 19, tunisianul ieșea din apartamentul închiriat recent. El a fost prins de trei persoane care au ieșit dintr-un Renault Megane și asasinat cu trei gloanțe în plină stradă. Acum românul va fi judecat pentru faptele sale.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Tatăl unui adolescent care a violat o fată, și-a dat…
Cresta Posts Box by CP