Breaking News

VIDEO: Un bărbat LOVEȘTE O FEMEIE ÎN VÂRSTĂ de 92 de ani, care în cădere se izbește cu capul de un hidrant

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care bărbatul o lovește cu pumnul pe femeie într-un atac neprovocat pe o stradă din New York

Un bărbat lovește o femeie în vârstă de 92 de ani pe o strată din New York Un bărbat lovește o femeie în vârstă de 92 de ani pe o strată din New York
Distribuie:

Daily Mail a publicat imaginile de pe o cameră de supraveghere, care a surprins momentul în care un bărbat lovește o femeie în vârstă de 92 de ani cu pumnul, iar aceasta cade și se lovește cu capul de un hidrant de incendiu. Imaginile au fost surprinse pe o stradă din New York în plină criză a protestului Black Lives Matter.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins incidentul la intersecția dintre 3rd Avenue și 15th Street. Bărbatul, un tânăr de culoare, s-a intersectat cu femeia în vârstă de 92 ani vinerea trecută, în jurul orei 15:23. Suspectul era îmbrăcat într-un tricou violet sau albastru și avea pantaloni scurți imprimat cu modele. El își întinde brațul și o lovește cu pumnul pe femeie.

Momentul în care un bărbat lovește o femeie în vârstă de 92 de ani

Polițiștii l-au arestat de atunci pe Rashid Brimmage, 31 de ani, care are în cazier peste 100 de arestări prealabile. El a fost acuzat de atac. Departamentul de poliție din New York a distribuit o postare pe Twitter în care cerea ajutorul pentru prinderea lui. În ea se spune că suspectul este acuzat de agresiune după ce „a lovit-o pe bătrâna de 92 de ani, trântind-o la pământ. În cădere aceasta s-a lovit cu capul de un hidrant de incendiu”.

Pe imagini se poate vedea cum femeia ce poartă un pulover roz, cade și dă cu capul de hidrant. Lângă ea se răstoarnă coșul de cumpărături pe care îl împingea pe stradă. După ce o lovește, suspectul se întoarce și o privește pe bătrână, apoi își vede nepăsător de drum.

Femeia în vârstă a suferit câteva răni și a fost dusă la Spitalul Mount Sinai Beth Israel. Este de așteptat să se recupereze. Într-un interviu pentru postul de televiziune a povestit coșmarul prin care a trecut. Femeia, o profesoară pensionară, a spus că a fost ajutată de două tinere. Bătrâna s-a ales cu o tăietură pe braț și o vânătaie, după ce s-a lovit cu capul de hidrant.

Poliția spune despre bărbat că este un infractor de carieră. El a devenit infractor sexual de nivel 2 după ce a fost arestat în 2014 pentru abuz sexual persistent. În plus mai are în palmares alte infracțiuni de lovire și vătămare corporală.

Slider

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline