Breaking News

VIDEO: Fiica devotată care are grijă de tatăl ei PARALIZAT de 15 ani

Fiica și-a părăsit serviciul pentru a se dedica în întregime îngrijirii tătălui ei, după ce mama sa a murit

Fiica și-a părăsit serviciul pentru a se dedica în întregime îngrijirii tatălui ei Fiica și-a părăsit serviciul pentru a se dedica în întregime îngrijirii tatălui ei - © PearVideo
Distribuie:

Fiica devotată a înduioșat inimile a milioane de oameni după ce a avut grijă de tatăl căzut la pat și l-a îngrijit cu devotament timp de 15 ani, informează Daily Mail.

Li Qin, din China, și-a părăsit funcția de manager al unei companii pentru a-l îngriji pe părintele ei bolnav, care este paralizat. Doarme doar trei ore pe noapte în medie pentru a-l asista pe bărbatul neputincios. Corpul acestuia trebuie întors, membrele sale frecate și nevoile fiziologice curățate la fiecare două ore.

Chiar dacă viața i-a rezervat o astfel de provocare, ea se consideră norocoasă din cauza timpului pe care-l petrece cu tatăl ei. Într-un interviu acordat presei locale ea a spus: „Pot spune că m-am simțit cea mai fericită ființă în timpul celor 15 ani pe care i-am petrecut alături de tatăl meu. Mereu mă simt norocoasă că am un tată. Nu este vorba că nu poate trăi fără mine, ci dimpotrivă, eu nu pot trăi fără el”.

Fiica devotată îngrijindu-și tatăl

Cea mai mare dorință a ei este să-l mai audă spunându-i pe numele de alint, Ya Ya. Tatăl ei a paralizat în urma unui accident vascular cerebral. Nu este capabil să-și miște corpul sau să vorbească. Poate comunica cu cei din jur, doar clipind din ochi sau plângând.

Femeia a fost director adjunct al unei companii. Dar după ce mama ei a murit, și-a părăsit slujba pentru a avea grijă de tatăl ei paralizat. Îl cară, îl spală și îl hrănește. Îl curăță de fecale și urină de mai multe ori pe zi fără să se plângă. Pentru a-i oferi cele mai bune îngrijiri tatălui ei, ea doarme în aceeași cameră cu el. În fiecare noapte, la fiecare două ore se scoală pentru a-l vedea.

Povestea ei emoționantă a apărut pe mai multe canale media chinezești, inclusiv The Paper, BTV și Pear Video. Femeia a rămas necăsătorită și consideră că este o plăcere și datoria ei să aibă grijă de tatăl său. Fiica devotată crede că tatăl ei o înțelege bine, deși nu poate vorbi. De asemenea, îi mulțumește tatălui său că a învățat-o să fie o persoană puternică și rezistentă.

Slider

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline