Breaking News

VIDEO: Bărbat cu un CUȚIT ÎNFIPT ÎN CAP după ce a apărat o femeie la New York în timp ce era jefuită

Un bărbat a fost filmat după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în cap în timp ce apăra o femeie în timpul violențelor izbucnite la New York

Bărbat cu un cuțit înfipt în cap după ce a încercat să apere o femeie jefuită Bărbat cu un cuțit înfipt în cap după ce a încercat să apere o femeie jefuită - © Instagram
Distribuie:

Daily Mail a publicat un videoclip ce arată un bărbat cu un cuțit înfipt în cap, care se îndreptă către o ambulanță pentru a primi primul ajutor.

Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat în piept și cap cu un cuțit de bucătărie. S-a întâmplat marți în jurul orei 11;56, în apropierea străzii West 125 din Harlem. El apăra o femeie de 34 de ani care a fost tăiată pe obraz după ce patru bărbați și o femeie încă neidentificați i-au smuls poșeta. Geanta conținea telefonul mobil, medicamente și un card.

Victima de sex masculin a intrat într-o dispută verbală cu unul dintre agresorii neidentificați. Nu este clar care este relația lui cu femeia. Bărbatul poate fi văzut cu un cuțit înfipt în cap, acoperit de sânge, care pare să se prelingă pe gât și pe blugii de culoare albastru închis. O bucată de pânză este legată în jurul brațului drept. Ambele mâini îi erau acoperite de sângele de un roșu aprins. Victima are o grimasă de durere în timp ce o mulțime se adună în jur pentru a-l filma.

Videoclipul cu bărbatul care are un cuțit înfipt în cap

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=K7aNx-C2N4s[/embedyt]

Cel care face filmarea și a distribuit videoclipul pe rețele sociale este auzit spunând că „a fost înjunghiat” și că „este o nebunie aici”. Bărbatul care a captat atenția tuturor a fost consultat de un paramedic de pe ambulanță și a fost dus apoi la un spital din Harlem. Atât femeia cât și bărbatul sunt în stare stabilă și nu au viața pusă în pericol. Poliția nu a făcut arestări marți seara, dar a declanșat o anchetă în acest caz.

Ed. Mullins membrul unei asociații a polițiștilor a reacționat la videoclip cu un tweet publicat marți. Asociația sa este formata din aproximativ 13.000 de sergenți activi și pensionari ai poliției din New York. Acesta a spus: „Politicienii din New York au pierdut controlul asupra orașului. Într-o zi, unui bărbat fără adăpost i-a fost dat foc în Manhattan. Într-o altă zi, un bărbat este înjunghiat în cap. Asta, fără a-i pune la socoteală pe cei 125 de împușcați într-o lună”. El i-a acuzat pe primarul orașului New York, Bill de Blasio, și pe Corey Johnson, președintele Consiliului New York City. Mesajul transmis a fost tranșant: „Ați pus jos genunchiul, ați creat această situație, acum să v-o asumați”.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*