Breaking News

Șase persoane de culoare găsite spânzurate stârnesc SUSPICIUNI DE LINȘAJ după moartea lui George Floyd

Autoritățile investighează un șir brusc de spânzurări care implică afro-americani și hispanici, după ce a șasea persoană de culoare a fost găsită spânzurată de un copac

Șase persoane de culoare găsite spânzurate stârnesc suspiciuni de linșaj Șase persoane de culoare găsite spânzurate stârnesc suspiciuni de linșaj / © Fox26/Facebook
Distribuie:

Există suspiciuni de linșaj după ce șase persoane de culoare au fost găsite spânzurate în Portland, California de Sud, Huston și New York, informează Daily Mail. Începând cu 27 mai, șase persoane, o femeie, patru bărbați și un adolescent, au fost găsite moarte prin spânzurare.

Până în prezent, oficialii au decis în fiecare caz cauza morții ca fiind sinuciderea. Dar fiecare dintre incidente au alimentat temerile și suspiciunile cu privire la posibilitatea unor linșaje. Asta întrucât tensiunile rasiale continuă să se manifeste la nivel național.

Parlamentara Sheila Jackson Lee a declarat la Fox26 că este vorba de un moment tulburător și provocator. Ea a spus că fiecare moarte sub această formă trebuie să fie investigată. Asta după ce un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac în Houston, săptămâna trecută, luni. În acest caz, oficialii spun că nu au găsit nicio suspiciune de omor. Autoritățile nu l-au identificat pe bărbat și încă așteaptă rezultatele autopsiei.

Aceste suspiciuni de linșaj sunt anchetate de poliție

Două zile mai târziu, poliția a raportat că a găsit miercuri dimineață, un adolescent negru în vârstă de 17 ani, spânzurat în afara unei școli elementare. Poliția locală a declarat că ancheta a indicat și în acest caz sinuciderea. Biroul șerifului a declarat că băiatul „a avut un istoric de tentative de suicid, cu o încercare recentă, în urmă cu câteva săptămâni”.

Aceste sinucideri sunt considerate suspecte pe fondul morții lui George Floyd. Prima dintre cele șase spânzurări a avut loc în Portland, Oregon, pe 27 mai. Atunci Otis „Titi” Gulley, o femeie transgender, de 31 de ani, fără adăpost, a fost găsită spânzurată de un copac. Moartea a fost catalogată drept sinucidere, dar familia femeii se teme că ea a fost ucisă pentru identitatea de gen.

Malcolm Harsch, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit mort într-un copac aflat în apropierea unui adăpost, pe 31 mai. Cu doar 10 zile înainte, cadavrul unui alt bărbat negru, Robert Fuller, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit în circumstanțe similare. Se întâmpla într-un alt oraș din California. Familiile ambelor victime au mari îndoieli cu privire la modul în care aceștia au decedat. Ele au cerut o anchetă independentă.

Cazurile toarnă gaz pe foc pe fondul haosului din America provocat de pandemia de coronavirus. În plus mișcarea Black Lives Matter și protestele recente, au adâncit haosul creat.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*