Breaking News

O MAIMUȚĂ ALCOOLICĂ a ucis un bărbat și a rănit alte 250 de persoane într-un acces de furie

Maimuța alcoolică pe nume Kalua a mușcat aproximativ 250 de persoane dintre care una a murit, fiind acum închisă pe viață într-o cușcă de la grădina zoologică din Kanpur

O maimuță alcoolică a ucis un bărbat și a rănit alte 250 de persoane O maimuță alcoolică a ucis un bărbat și a rănit alte 250 de persoane
Distribuie:

O maimuță alcoolică a fost închisă pe viață într-o cușcă la grădina zoologică, după ce a mușcat aproximativ 250 de persoane, iar un bărbat a murit în acest incident, informează Daily Mail.

Chiar dacă e ciudat să auzi că o maimuță a primit o sentință pe viață, Grădina zoologică din Kanpur, India, este cea care va încarcera „prizonierul” până va muri. Maimuța pe nume Kalua, a provocat neobișnuitul incident în districtul Mirzapur. Conform informațiilor din presă, Kalua a fost animalul de companie a unui ocultist local. Acesta îi dădea în mod regulat să bea lichior.

După o perioadă de timp a devenit o maimuță alcoolică. Atunci când ocultistul a murit, maimuța nu a mai primit lichior și a devenit agresivă. A început să alerge pe străzi și să muște toate persoanele care îi ieșeau în cale. Maimuța care face parte din specia simienilor, a atacat în special femeile și copiii. Zeci de victime au avut nevoie de o intervenție de chirurgie plastică după ce le-a sfâșiat fețele cu colții.

Echipe de vânători și angajați ai grădinii zoologice au pornit în căutarea maimuței. După multe eforturi, maimuța a fost prinsă și dusă la grădina zoologică din Kanpur. Medicul veterinar care o îngrijește spune că fiind o maimuță alcoolică, comportamentul ei a rămas neschimbat. Maimuța a rămas la fel de agresivă și s-a decis că va rămâne în captivitate toată viața, izolată de alte maimuțe.

Incidente șocante cu maimuțe

Este cel mai recent episod dintr-o serie de întâmplări șocante cu maimuțe care au apărut pe continentul asiatic. Printre infracțiunile comise de acești „infractori” avem, jaf, răpire și crimă. La sfârșitul lunii trecute, un cadru medical din India a fost atacat de un grup de maimuțe. Acestea i-au furat un pachet care conținea probe de sânge de la pacienți infectați cu coronavirus. A fost emisă o alertă medicală, după ce maimuțele din apropiere de New Delhi au început să-și mestece prada.

Un alt caz s-a petrecut în Indonezia. O maimuță a răpit un copil mic ce stătea pe o bicicletă lângă mama sa. Videoclipul a fost filmat în Satul Tanjungsari din Indonezia. Animalul a atacat o fetiță pe o stradă îngustă, trăgând-o de pe o bicicletă. Situația a devenit dramatică în momentul în care maimuța a continuat să o tragă pe fată de-a lungul drumului. Doar intervenția unui bărbat a reușit să sperie maimuța care a eliberat fetița. Aceasta a alergat plângând înapoi la mama ei.

Slider

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline