Breaking News

Fetiță de patru ani violată, ucisă și aruncată într-un puț, în ultimul atac care a îngrozit India

Trupul unei fetițe de patru ani a fost aruncat într-o fântână după ce a fost violată și ucisă în India săptămâna trecută

Indieni protestând împotriva violențelor sexuale din țară Indieni protestând împotriva violențelor sexuale din țară - © AP
Distribuie:

O fetiță de patru ani a fost violată și ucisă, iar apoi a fost aruncată într-un puț, informează Daily Mail în ediția electronică.

Oribila crimă s-a petrecut săptămâna trecută, joi seara. Trupul ei a fost descoperit într-un puț, vineri dimineață. S-a întâmplat într-un oraș din districtul Chhatarpur, din statul Madhya Pradesh, India, conform informațiilor date de poliție. „Raportul post-mortem a dezvăluit faptul că fetița a fost supusă agresiunii sexuale și omuciderii”, a declarat reporterilor Kumar Saurabh, superintendentul poliției din Chhatarpur.

Anchetă în cazul fetiței care a fost violată, ucisă și aruncată într-un puț

A fost deschis un dosar penal și mai mulți suspecți au fost aduși și interogați în cazul investigat, a mai spus polițistul. Poliția este acuzată că este neglijentă în tratarea cazului, a informat publicația „Gulf News”. De aceea el a declarat că dacă informațiile publicate de presă sunt adevărate, cei implicați vor fi suspendați.

Violul este un fenomen național în India. Un alt bărbat a fost arestat după ce ar fi luat o fetiță de un an de la mama ei și a violat-o într-o locație retrasă din Punjab. Mama copilului a declarat reporterilor că l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, vecin cu ea, în timp ce acesta comitea violul. Femeia a crezut inițial că a luat-o pe fiica ei să se joace cu ea. În momentul în care a auzit-o pe fetiță țipând s-a dus să vadă ce se întâmplă. A privit îngrozită cum bărbatul îi viola fiica, a declarat mama fetiței polițiștilor. O examinare medicală a fetei a confirmat violul.

În anul 2016 în India au fost înregistrate aproximativ 40.000 de violuri, potrivit celor mai recente cifre oficiale disponibile. În anul 2018, guvernul indian a cedat sub presiune publică și a aprobat pedeapsa capitală. Această se aplică acum și pentru infractorii recidiviști și persoanelor care violează copiii sub 12 ani.

Activiștii susțin că numărul de 40.000 este doar vârful aisbergului. Asta deoarece multe victime se tem să raporteze crimele din cauza amenințărilor făcute de făptuitori. Peste acest lucru se suprapune stigmatului social atașat victimelor agresiunilor sexuale. Înainte de izbucnirea coronavirusului, o serie de atacuri sexuale violente au stârnit indignare și proteste la nivel național în India.

Știri recente

[smartslider3 slider=13]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*