Breaking News

DOI FRAȚI AU MURIT după ce au fost lăsați într-o camionetă de către tatăl lor CINCI ORE la 32 °C

Fratele de 3 ani și sora de 4 ani au fost găsiți morți în mașină după ce tatăl i-a lăsat înăuntru timp de cinci ore

Doi frați au murit după ce au fost lăsați într-o camionetă supra-încălzită de către tatăl lor 5 ore Doi frați au murit după ce au fost lăsați într-o camionetă supra-încălzită de către tatăl lor 5 ore - Colaj foto: sursa mirror.co.uk
Distribuie:

Doi frați au murit, după ce tatăl lor i-a lăsat în camioneta familiei peste cinci ore, când afară erau 32 °C, scrie publicația The Mirror pe pagina sa de web.

Fetița Teagan, în vârstă de 4 ani, și fratele ei mic, Ryan Dennis, în vârstă de 3 ani, au fost găsiți sâmbătă pe podeaua camionetei tatălui lor. Incidentul a avut loc în orașul Tulsa, al doilea ca mărime din statul Oklahoma.

Cei doi copii au murit după ce bărbatul a fost cu mașina, împreună cu copiii, la un magazin QuikTrip în jurul prânzului. Când s-a întors acasă, acesta a uitat copii în camionetă și a adormit. A dormit în jur de patru până la cinci ore. Când s-a trezit, el susține că nu și-a putut găsi copiii, potrivit raportului de arestare întocmit de poliție.

În cele din urmă i-a găsit pe podeaua camionetei cu care fusese la cumpărături. I-a luat și i-a dus în camera de zi sunând la serviciul de ambulanță. Paramedicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi copii. Ei au fost declarați decedați la fața locului.

Tânărul de 31 de ani a fost arestat de către poliție. El s-a ales cu două acuzații de omor de gradul doi, potrivit relatărilor din presă. Cauza morții copiilor nu a fost încă dezvăluită. Urmează să fie comunicată după efectuarea autopsiei.

Cei doi frați au murit cel mai probabil de insolație

În raportul de arestare se spune: „Copiii nu au fost verificați timp de aproape cinci ore, timp în care au fost blocați în interiorul vehiculului”. Potrivit unui vecin care are imagini cu tatăl copiilor, acesta și-a încuiat camioneta și a intrat înăuntru, fără a scoate copiii din ea, spun surse din poliție. Sâmbătă, temperaturile din Tulsa au atins maxime de 32 °C.

Copiii pot suferi simptome de insolație în câteva minute după ce sunt închiși într-o mașină. Expusă la soare, mașina se supraîncălzește, deoarece temperatura din interior crește rapid. În aceste condiții moartea poate surveni în decurs de câteva ore.

Tatăl copiilor este în prezent deținut în închisoarea districtului Tulsa. El poate fi eliberat dacă plătește o cauțiune de 1 milion de dolari.

Slider

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline