Breaking News

Trump a comentat pe Twitter un VIDEO care arată un bărbat negru lovind repetat un pacient alb în vârstă

„Poate fi real acest lucru?” a postat Trump un tweet în care își exprimă neîncrederea că poate fi real videoclipul tulburător care arată cum un bărbat negru bate un pacient alb

Un bărbat de culoare bate cu bestialitate un pacient alb în vârstă Un bărbat de culoare bate cu bestialitate un pacient alb în vârstă - © Twitter
Distribuie:

Președintele Donald Trump a comentat pe Twitter cu neîncredere videoclipul tulburător care arăta cum un bărbat negru bătea un pacient în vârstă alb, la un azil din Michigan, informează Daily Mail.

Filmul video șocant a apărut joi pe rețelele de socializare la un Centru de asistență medical. În el se poate vedea cum un tânăr de culoare angajat al centrului, lovește în mod repetat cu sălbăticie un pacient alb în vârstă. Autoritățile spun că victima în vârstă, a fost lovită în timp ce stătea fără apărare în patul său.

Donald Trump a comentat pe Twitter incidentul

„Este chiar posibil să credem acest lucru? Poate fi pe bune? Unde este acest azil, ce face victima?” a scris președintele pe Twitter în aceeași seară. Poliția din Detroit a confirmat că a arestat un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se presupune că este cel filmat. Identitatea suspectului nu a fost făcută publică, relatează Fox News.

Într-un videoclip, care pare să fi fost filmat de agresor, bărbatul înregistrează totul calm cu camera. Tânărul aplică o ploaie de pumni în fața unui bărbat în vârstă, în timp ce acesta era întins cu fața în jos în pat. Victima încearcă în zadar să-și apere capul de ploaia de pumni abătută asupra sa. Agresorul îl apucă apoi și îl dă jos din pat lovindu-l continuu cu pumnii.

Departamentul de Poliție din Detroit a confirmat joi după-amiază că au arestat un suspect în urma incidentului care a avut loc la un „azil de bătrâni”. În comunicatul dat publicității mulțumește publicului care a semnalat incidentul.

DailyMail.com s-a adresat Departamentul Poliției Detroit pentru comentarii. Comentariile de pe rețelele sociale spuneau că incidentul a avut loc la un spital psihiatric. Atât spitalul, cât și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Michigan au negat acest lucru. Se pare că incidentul a avut loc într-un azil de bătrâni din Michigan.

Incidentul vine în contextul în care în SUA este în desfășurare ancheta într-o crimă rasială. Ahmaud Arbery, a fost ucis pe 23 februarie anul curent. Tânărul de culoare în vârstă de 25 de ani, a fost împușcat de doi albi în timp ce făcea jogging în ciuda restricțiilor impuse de pandemie.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*