Breaking News

Tată acuzat de omor! Fetița lui de 4 ani, a fost MÂNCATĂ DE ȘOBOLANI în timp ce zăcea moartă în pătuț

Bărbatul mai este acuzat că a lăsat corpul să putrezească două zile înainte ca poliția și paramedicii să fie în cele din urmă chemați

Tată acuzat de omor după ce fetița lui de 4 ani, a murit fiind mâncată de șobolani Tată acuzat de omor după ce fetița lui de 4 ani, a murit fiind mâncată de șobolani - Colaj foto: © Daily Mail
Distribuie:

Tată acuzat de omor după ce fetița lui neajutorată în vârstă de 4 ani ar fi fost lăsată să moară, ulterior fiind mâncată de șobolani, informează Daily Mail. Fetița a fost găsită cu fața mâncată de șobolani, iar corpul ei zăcea în descompunere în pătuțul ei. Copilul a fost găsit mort în casa lor din Brisbane conform informațiilor furnizate de poliție.

Detaliile terifiante despre moartea micuței Willow Dunn au apărut marți seară. Atunci au fost oferite și primele informații despre fetița în vârstă de patru ani. Tatăl ei, Mark James Dunn, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzat de uciderea fiicei sale. Bărbatul a spus poliției că a găsit-o pe fetiță moartă sâmbătă dimineață, dar nu a solicitat ajutor medical. Nu a apelat la serviciile de urgență decât luni dimineață.

Detalii devastatoare au fost date publicității despre abuzul făcut asupra bietului copil. Fetița moartă a fost lăsată să putrezească în pătuțul ei. Asta chiar și după ce tatăl i-a descoperit cadavrul, care ulterior a fost mâncat de șobolani, scrie publicația „The Australian”.

Ancheta poliției este în desfășurare

Poliția verifică acum, dacă fetița cu sindrom Down care a crescut fără mamă, a murit de foame sau dacă nu a primit medicamentele prescrise. Ea a fost găsită cu arsuri la nivelul scalpului și răni infectate la nivelul șoldului. Trupul ei a fost găsit într-un dormitor din spatele casei închiriate. Fetița locuia acolo împreună cu tatăl, mama vitregă și sora vitregă. Mama vitregă și sora vitregă nu au fost acuzate, deoarece nu s-au găsit dovezi împotriva lor.

Mama biologică a fetiței de patru ani a murit după apariția unor complicații la naștere. Este în curs de desfășurare și o anchetă la Departamentul pentru Siguranța Copilului, care a avut contact cu familia fetiței. Șeful poliției a ridicat „întrebări serioase” cu privire la competența departamentului de protecție a copilului. El a spus: „Marea întrebare într-un caz atât de oribil de presupusă neglijență, este modul în care un copil vulnerabil a ajuns într-o asemenea situație și cum ar fi putut fi prevenit acest lucru”.

Urmează ca ancheta să stabilească toți vinovații în acest oribil caz.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*