Breaking News

101 Dalmațieni? 18 sunt suficienți! O cățelușă a născut 18 cățeluși după un travaliu de 14 ore

Nellie, o cățea în vârstă de trei ani a născut zece cățeluși și 8 cățelușe după un travaliu de 14 ore

Cățelușa care a născut 18 dalmațieni după un travaliu de 14 ore Cățelușa care a născut 18 dalmațieni după un travaliu de 14 ore - © Caters News
Distribuie:

Nu sunt 101 dalmațieni, dar o cățea în vârstă de trei ani pe nume Nellie, a născut 18 pui după un travaliu de 14 ore, informează Daily Mail.

Cei zece cățeluși și opt cățelușe sunt sănătoși. Mărimea așternutului este acum dublă față de cea normală, a spus stăpâna câinelui, pe nume Louise Clement. Aceasta a declarat că timp de 14 ore cățelușii au apărut unul câte unul, într-un efort fizic ce a extenuat-o pe mama lor. Stăpâna a mai spus: „Am crezut că s-a oprit după primii 15 pui, pentru că părea să se fi culcat. Dar apoi a mai urmat încă unul, și apoi încă doi. Nellie este cu adevărat o mămică minunată. Sunt extrem de mândră de ea, a fost uimitoare”.

Doamna Clement, crește dalmațieni de 30 de ani. Are acum 27 de câini minunați care aleargă în jurul casei sale din Preston. Femeia spune că din fericire, are mult spațiu exterior. Din acest motiv câinii au multe locuri unde se pot juca în voie. Câinii au propriile lor cuști, leagăne și locuri de joacă amenajate cu diferite dispozitive. Dar preferă să doarmă pe unde apucă. Unii în bucătărie, alții în toaletă, chiar și în sufragerie. Cei mai curajoși se alătură stăpânei chiar și în pat.

Rasa este celebră din filmul „101 dalmațieni”

Doamna Clement, în vârstă de 46 de ani, a spus că intenționează să păstreze unul dintre pui. Ceilalți 17 vor merge la alți proprietari care iubesc dalmațienii. Rasa este celebră după apariția filmului „101 dalmațieni”. În 1961, compania Walt Disney, lansează filmul „101 dalmațieni”. Era versiunea cinematografică, care a venit după nu mai puțin celebrul film animat. Cele două personaje ale filmului, Pongo și Perdita și-au propus să-și salveze cei 17 pui furați de malefica Cruella De Vil. Aceasta era personajul negativ al filmului, care intenționă să-și facă din pielea puilor o haină de blană.

Dalmațienii sunt o rasă elegantă care are o istorie ce datează de sute de ani. Este o rasă cu talente deosebite, inclusiv ca vânători și interpreți de circ. Este una dintre cele mai căutate și iubite rase de câini.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*