Breaking News

Ți-ai imaginat cum ar arăta un afiș de film în EVUL MEDIU? Dacă NU, iată câteva idei ale graficienilor francezi

Un grup de artiști grafici din Franța și-au imaginat cum ar arăta afișele filmelor de astăzi în evul mediu. Ce a iești poți să vezi mai jos ...

Cum ar arăta un afiș sau scenă de film în variantă medievală Cum ar arăta un afiș sau scenă de film în variantă medievală
Distribuie:

Este un fapt bine știut că francezii au umor, și că sunt foarte inventivi și plini de imaginație, iar ei și-au imaginat cum ar arăta un afiș de film în Evul Mediu. Ce a ieșit o dovedește o serie de desene făcute de artiști grafici din Franța, care și-au imaginat cum ar arăta posterele sau afișele unor filme celebre dacă acestea ar fi fost lansate în Evul Mediu.

Vânătorii de fantome

Celebrii Vânători de Fantome îmbracă straie medievale, duc coșuri de răchită în spate pe post de rucsacuri și sunt înarmați cu furci și sulițe. Aici, ei se numesc „Bouteurs de Spectres”(„Demolatorii de spectre”)Afișul original

Mad Max

Max le fol (Mad Max) și Dame Furie (Imperator Furiosa) parcurg „Drumul Furios” („La furrieuse route”)
Tom Hardy (Mad Max) și Charlize Theron (Furiosa) în afișul original al filmului Mad Max: Drumul Furiei

ALIEN

Filmul de groază al lui Ridley Scott, Alien, a devenit Alain, Le Huitieseme passagin („Alain, al optulea pasager”).
Celebrul slogan al filmului („În spațiu, nimeni nu te poate auzi țipând”) este transformat în „En ce lieu, oncque ne t’ouira gemir” („În acest loc, nu te auzim cum te scremi”)

Scena din film

Kill Bill: Cartea I


Posterul original la Kill Bill vol. 1
Spider-man

Parodie la faimoasa scenă a sărutului dintre Mary Jane și Omul-Păianjen, din filmul Spider-man (2001). Omul Păianjen este „Le Spectaculaire Sire Deheurmanee” iar Mary Jane e „La Pucelle Marie de Jeanne”. Până și numele casei de producție (Marvel Comics) a fost stâlcit.
Scena din film

Indiana Jones

Celebrul Indiana Jones, în varianta medievală „Johan Des Indes”

Scena video din film

Războiul stelelor

Scena din primul film Războiul Stelelor, în care temutul Darth Vader o capturează pe prințesa Leia, este genial parodiată.

Imaginea din film

The Shining

Faimoasa scenă din filmul The Shining al lui Stanley Kubrick a fost și ea parodiată, inclusiv replica lui Jack Nicholson (Heeere’s Johnny!) care a devenit „Toc Toc, c’est Jeannot” (cioc cioc, aici e Jeannot)

Imaginea originală

Terminatorul

„Terminateur”. Cavalerul terminator întreabă „Dame Sarah Connor?” („Domniță Sarah Connor?”) la care i se răspunde cu un „Nenni, estoy le castel d’austre coste” („Ba nu, acesta e alt castel”)
Imagine din film

„Furios și Iute” în varianta medievală


Printre alte filme sau seriale celebre parodiate se numără și filmul western al lui Sergio Leone „Cel bun, cel rău, cel urât”. Afișul de film în Evul Mediu:

Imaginea din film

Titanic


Imaginea din film

Familia Simpson

Imaginea originalăCam așa ar arăta scenele de film în Evul Mediu în viziunea graficienilor francezi.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline