Breaking News

Sfârșit groaznic pentru un băiat de 12 ani, ademenit de un pedofil cu dulciuri, iar apoi ucis și batjocorit

Un pedofil ucrainean l-a ucis și a făcut sex cu cadavrul copilului după ce l-a ademenit la moarte, oferindu-i dulciuri

Sfârșit groaznic pentru un băiat de 12 ani, ademenit de un pedofil cu dulciuri Sfârșit groaznic pentru un băiat de 12 ani, ademenit de un pedofil cu dulciuri
Distribuie:

Un băiat de 12 ani a fost violat și sugrumat după ce a fost ademenit de un pedofil care i-a oferit dulciuri și l-a dus într-o clădire abandonată din Ucraina, informează Daily Mail.

Potrivit surselor, elevul Rodion Volkov, se întorcea acasă de la antrenamentul de fotbal, atunci când a fost ademenit de un pedofil, care s-a apropiat de el. El a început o conversație cu băiatul în orașul Dnipro, situat în partea centrală a țării. Câștigând încrederea băiatului, străinul l-a dus la un magazin alimentar din apropiere. Acolo i-a cumpărat un pachet de dulciuri, relatează sursele media din Ucraina.

Cum a fost prins pedofilul

Imaginile de supraveghere au surprins băiatul care stătea alături de un bărbat 59 de ani, într-un magazin. O altă imagine îi arată apoi plecând împreună. După ce au părăsit magazinul, bărbatul l-a invitat pe Rodion să viziteze o clădirie abandonată dintr-un parc local. Când au intrat în clădire, bărbatul a violat băiatul apoi l-a ucis. Monstruos este faptul că relații sexuale și cu cadavrul, spun anchetatorii.

Rudele băiatului l-au dat dispărut la poliție după ce acesta nu s-a mai întors acasă. Băiatul nu a mai răspuns nici la apelurile telefonice făcute către el. Ofițerii au urmărit rapid telefonul mobil al băiatului și au început să caute în perimetrul parcului.

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Ludmyla Kopylenko, a declarat presei locale că bărbatul a fost găsit în clădirea abandonată, pe o saltea improvizată, acoperită de haine. Bărbatul cu fața plină de sânge, a sărit în picioare, ridicându-și pantalonii și comportându-se nervos. Ofițerii au dat la o parte hainele și au găsit trupul gol al băiatului.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a dovedit a fi un om fără adăpost. Acesta locuia în clădirea părăsită conform rapoartelor poliției. Bărbatul de 59 de ani a fost arestat și a mărturisit crima. El a spus că l-a violat pe băiat înainte de a-l ucide. Ulterior a întreținut relații sexuale cu cadavrul, relatează presa locală.

Poliția a deschis un dosar penal pentru viol și omor împotriva bărbatului, care a fost arestat. Acum se confruntă cu condamnarea la închisoare pe viață dacă este găsit vinovat. Ancheta continuă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline