Breaking News

În urmă cu 13 ani a născut cvadrupleți, acum a murit din cauza coronavirusului lăsându-i orfani

O mamă cu cinci copii, cunoscută pentru faptul că în urmă cu 13 ani a adus pe lume cvadrupleți, a murit răpusă de virusul ucigaș

În urmă cu 13 ani a născut cvadrupleți, acum a murit din cauza coronavirusului În urmă cu 13 ani a născut cvadrupleți, acum a murit din cauza coronavirusului - © Alamy Stock Photo
Distribuie:

O mamă cu cinci copii, care acum 13 ani a adus pe lume cvadrupleți, a murit în mod tragic răpusă de virusul ucigaș, informează Daily Mail.

Shabnum Sadiq, care a fost un consilier „dedicat” al orașului Slough reprezentând Partidul Laburist, a murit luni în urma complicațiilor bolii Covid-19. În vârstă de 39 de ani, femeia a călătorit în Pakistan pentru o nuntă la începutul lunii martie. Din nefericire pentru ea, a contractat virusul la cinci zile după scurta sa călătorie.

Un prieten de familie spune că femeia a luptat pentru viață timp de 24 de zile conectată la un aparat de respirat. Din păcate a pierdut bătălia cu moartea. Prietenul femeii a spus: „Este o mare pierdere. A fost o colegă și o consilieră foarte muncitoare, care s-a achitat mereu de îndatoririle sale. A fost o luptătoare care a luptat 24 de zile pentru viață pe un ventilator, o perioadă extrem de lungă de timp”.

Femeia avea mereu un zâmbet pregătit pentru fiecare. A făcut bine multor oameni implicându-se în viața comunității. Prietenul ei spune că este o tragedie. Femeia a mers doar la o nuntă la începutul lunii martie într-o scurtă călătorie de opt zile. Din păcate nu s-a mai întors niciodată. La cinci zile după ce a ajuns acolo a contractat virusul. După 24 de zile conectată la un aparat de respirat a pierdut lupta cu coronavirusul.

În anul 2006 a născut cvadrupleți

Pe 26 iunie 2006, Shabnum a născut cvadrupleți prin cezariană. Surprinzător a fost faptul că era diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic. Acest lucru a făcut-o să se teamă că nici măcar nu va mai putea avea copii. Dar a bătut statistica ce îi dădea șanse minime și a rămas însărcinată în mod natural.

Acum ce patru frați gemeni în vârstă de 13 ani, împreună cu celălalt frate, au rămas orfani. Familia și prietenii femeii sunt șocați. Unul dintre colegii ei a spus: „În spatele fiecărei statistici despre acest virus se află o familie distrusă. Nu există niciun exemplu mai rău, pentru noi în consiliu, decât să ne pierdem unul dintre colegi. Fie ca ea să se odihnească în pace și familia ei să găsească mângâiere în dragostea pe care a avut-o pentru toți”.

Soțul supraviețuitor și cei cinci copii îi plâng acum moartea. Steagurile Consiliului Local din localitatea femeii au fost ridicate în bernă pe catarg în semn de respect.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*