Breaking News

VIDEO: Sute de hinduși beau urină de vacă, convinși că îi va apăra împotriva CORONAVIRUSULUI

Credincioșii hinduși beau urină de vacă fiind convinși că aceasta îi va împiedica să contacteze CORONAVIRUSUL

Sute de credincioși hinduși beau urină de vacă pentru a se apăra de CORONAVIRUSSute de credincioși hinduși beau urină de vacă pentru a se apăra de CORONAVIRUS Sute de credincioși hinduși beau urină de vacă pentru a se apăra de CORONAVIRUS - © Getty Images
Distribuie:

Sute de credincioși hinduși din India beau urină de vacă la o reuniune având convingerea că aceasta îi va împiedica să contacteze CORONAVIRUSUL, informează Daily Mail.

Nu există încă un vaccin disponibil pentru virusul care a îngenunchiat întreaga lume și a infectat până în prezent mai mult de 156.000 de oameni, provocând peste 5.800 de decese. Dar un grup numit Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Uniunea Tuturor Hindușilor din India) a găzduit sâmbătă o „reuniunea” la care participanții beau urină de vacă la Delhi, capitala țării, în speranța că se vor proteja de temutul CORONAVIRUS.

La această reuniune au participat aproximativ 200 de persoane. Organizatorii speră să găzduiască evenimente similare și în altă parte a Indiei. Țara a înregistrat 102 de cazuri și două decese. „Am băut urină de vacă timp de 21 de ani, de asemenea, facem baie în bălegar de vacă”. Declarația a fost făcută de Om Prakash, o persoană care a participat la reuniune. „Nu am simțit niciodată nevoia să consumăm medicamente”, a mai spus acesta.

VIDEO

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ossFz0-2Na4[/embedyt]

Chakrapani Maharaj, șeful acestei organizații s-a fotografiat în fața unei caricaturi despre coronavirus cu o cană plină cu urină de vacă. Fotografiile arată, de asemenea, grupuri de bărbați și femei care beau urina din căni de hârtie și ceramică. Lideri ai Partidului Naționalist Hindus al premierului Narendra Modi au susținut anterior folosirea urinei de vacă drept medicament. Ei consideră și faptul că aceasta este un remediu pentru cancer.

[smartslider3 slider=5]

Un lider din statul Assam din nord-estul Indiei a avut o declarație în fața parlamentarilor la începutul acestei luni. În timpul acesteia el a susținut că urina de vacă și bălegarul pot fi folosite pentru a trata coronavirusul. Sâmbătă, țara a declarat COVID-19 drept „dezastru notificat”. Acest fapt permite ca autoritățile să ofere asistență și să cheltuiască mai multe fonduri pentru a lupta împotriva pandemiei. Patru persoane care au avut virusul s-au recuperat pe deplin. Ministerul Sănătății a spus că peste 4.000 de persoane care au luat contact cu cazurile confirmate sunt sub supraveghere.

CORONAVIRUS ROMÂNIA ÎN TIMP REAL

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*