Breaking News

VIDEO: „Planeta Maimuțelor”? Scene reale într-o localitate din Thailanda

O localitate din Thailanda a fost invadată de două clanuri rivale de maimuțe care au ajuns să se lupte pentru o singură banană

Planeta maimuțelor, un scenariu de film transpus în realitate Planeta maimuțelor, un scenariu de film ce parcă a fost transpus în realitate - © ViralPress
Distribuie:

Scene desprinse parcă din celebra serie science fiction „Planeta Maimuțelor”, au avut loc pe o stradă din orașul Lobpuri, din Thailanda, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Mai multe maimuțe din clanuri rivale au fost văzute luptându-se aprig pentru o singură banană. Comportamentul a fost explicat de către localnici ca o reacție la lipsa de turiști. Aceștia erau cei care, de obicei, le hrăneau pe simpaticele mamifere. Numărul de turiști în localitate și în țară a scăzut de când cu măsurile de carantină împotriva virusului COVID-19.

VIDEO

Animalele făceau parte din două clanuri rivale, care trăiesc prin oraș și pe lângă templele din zonă. În filmare, se vede cum cutreieră străzile cu sutele, țipă și se bat pentru o singură banană. Una dintre maimuțe a înșfăcat banana, iar ce a urmat a fost o adevărată urmărire, soldată cu o luptă pentru prețiosul fruct. Până și localnicii, care sunt obișnuiți cu conflictele ocazionale ale acestor animale, au fost șocați de agitația și ferocitatea evenimentului. Unul dintre martorii care a filmat scena a spus că păreau mai degrabă ca o haită de câini sălbatici.

Orașul Lobpuri este cunoscut pentru haitele de maimuțe sălbatice care locuiesc în el. Maimuțele din cele două clanuri își au fiecare teritoriul lor. Unul din clanuri trăiește în oraș și în apropierea lui, iar celălalt își are locul printre templele din apropierea orașului. Cele două teritorii sunt delimitate de o linie de cale ferată. De obicei, cele două clanuri rivale nu interacționează, dar acest lucru s-a schimbat de când noul coronavirus îi ține pe turiști la distanță. Cel puțin, aceasta este părerea localnicilor, care spun că până acum maimuțele nu s-au comportat niciodată atât de violent. Thailanda, la fel ca multe alte țări din Asia, a fost și ea afectată de coronavirus, ceea ce i-a afectat economia, inclusiv turismul, care reprezintă 18 la sută din produsul intern brut.

„Planeta Maimuțelor” este o serie de filme științifico-fantastice în care omenirea este înrobită de o specie de maimuțe inteligente.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline