Breaking News

VIDEO: Camera surprinde momentul în care un un curier scuipă intenționat pe un pachet și freacă saliva cu palma

Curierul era un șofer care distribuia produsele gigantului Amazon în plină criză de CORONAVIRUS

Un curier scuipă pe pachetul livrat la domiciliu de Amazon Un curier scuipă pe pachetul livrat la domiciliu de Amazon
Distribuie:

O cameră de supraveghere montată pe soneria de la intrarea unei locuințe a surprins momentul în care un curier scuipă intenționat pe un pachet în timp ce făcea livrarea.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ViQG9j-14dQ[/embedyt]

Daily Mail informează că bărbatul ere un distribuitor al firmei Amazon. Imaginile surprinse par să arate că respectivul curier scuipă intenționat pe pachet, în timp ce făcea o livrare la o casă din Los Angeles. Bărbatul neidentificat, este mai în vârstă. Pe filmare se poate vedea cum acesta întinde saliva cu mâna pe pachet. Filmulețul a devenit viral după ce a fost postat online.

Ce spune gigantul de comerț online Amazon

Un purtător de cuvânt al firmei Amazon a fost contactat de către presă. El spune că incidentul nu este unul „reprezentativ pentru șoferii care livrează pentru Amazon”. Acesta a mai declarat că o anchetă este în curs de desfășurare. Purtătorul de cuvânt a confirmat că bărbatul care a făcut livrarea lucra pentru un contractor terț. Acesta a fost raportat firmei respective, dar cu toate acestea, este posibil ca omul să fie din nou la serviciu.

SUA are peste 92.000 de cazuri confirmate de coronavirus și aproape 1400 de decese declarate în toată țara. California a avut 4.100 de cazuri confirmate cu infecția mortală asemănătoare gripei, cunoscută și sub denumirea de COVID-19. Districtul Los Angeles, care include și metropola Los Angeles, a avut peste 1.200 de cazuri și 21 de decese.

Videoclipul postat pe Twitter

Videoclipul a fost postat pe Twitter de către un utilizator identificat drept Gavin M. Acesta susține că a fost destinatarul pachetului. Filmul arată cum acest curier scuipă intenționat pe pachet și apoi întinde saliva cu palma. Când a primit cutia, destinatarul a văzut o pată mare, umedă pe pachet. A verificat camera și a văzut ce s-a întâmplat. Ulterior a încercat să contacteze Amazon și în același timp a postat filmulețul pe Twitter.

Incidentul vine după ce un supermarket din Pennsylvania a fost nevoit să arunce mâncare în valoare de 35.000 de dolari. Asta deoarece o femeie a tușit intenționat peste ea într-o glumă stupidă în plină criză de coronavirus. Supermarket-ul a declarat că femeia a tușit peste produsele proaspete ale magazinului, precum și pe pâine, caserole cu carne și alte alimente. Acest lucru a determinat conducerea să ceară angajaților să arunce totul și să curețe rafturile.

Gluma vine într-un moment în care cumpărătorii sunt speriați de lipsa stocului de alimente și se aprovizionează pe fondul crizei de sănătate provocată de COVID-19.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Durere și speranță, sunt cele două stări sufletești între care…
Cresta Posts Box by CP