Breaking News

VLADIMIR PUTIN susține familia heterosexuală: Atâta timp cât voi fi PREȘEDINTE vom avea TATĂ și MAMĂ

Vladimir Putin declară „căsătoria ca uniunea ditre un bărbat și o femeie”, sprijinind în acest fel „valorile tradiționale ale familiei”

Vladimir Putin susține familia tradițională la modificarea Constituției Vladimir Putin susține familia tradițională la modificarea Constituției - Colaj foto: yahoo.news
Distribuie:

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că sprijină familia tradițională, iar căsătoria trebuie să fie doar o uniune heterosexuală, informează Daily Mail.

„Căsătoria este uniunea dintre un bărbat și o femeie”, familie heterosexuală, a spus el în cadrul unei reuniuni cu un comitet desemnat de la Kremlin pentru a discuta despre noi amendamente la constituția rusă. „Aceasta este ideea corectă și ar trebui să fie susținută. Trebuie să ne gândim doar la modul de formulare și unde”, a spus el. Ideea a fost susținută și de parlamentara conservatoare Olga Batalina, care a spus că Rusia trebuie să păstreze prin Constituție „valorile tradiționale ale familiei”.

Ea a condamnat încercările de introducere a noi termeni, precum „părintele numărul unu” și „părintele numărul doi”. „Aceasta nu este fantezie, aceasta este o realitate în unele țări”, a declarat Batalina. Ea face parte din partidul majoritar Rusia Unită, care îl susține pe Președintele Putin. Este cea care a făcut lobby pentru interzicerea în Rusia a adopțiilor de către familiile din străinătate. A pus umărul și la o lege care interzice „propaganda homosexuală”, ce e a scos de facto în afara legii activismul LGBT.

„Atâta timp cât eu sunt președinte, nu vom avea părintele numărul unu și părintele numărul doi. Vom avea „tată” și „mamă””, a spus Putin.

Vladimir Putin vrea modificarea Constituției

Putin a anunțat în ianuarie că Rusia are nevoie de modificări ale constituției scrise în 1993. El a numit un comitet format din zeci de parlamentari și celebrități pentru a veni cu idei.

Vladimir Putin vrea modificarea constituției

Vladimir Putin vrea modificarea constituției © Yahoo.news.

Speculațiile nu au întârziat să apară. Ele spun că Putin dorește o revizuire a echilibrului de putere al țării. Liderul rus susține că reformele nu sunt destinate pentru a-și extinde puterile când nu va mai fi președinte. Totuși, presa occidentală susține că aceste modificări sunt menite să-i permită lui Putin să conducă Rusia în continuare și după anul 2024, când îi expiră mandatul.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*