Breaking News

VIDEO: O femeia din CHINA A SCUIPAT pe clanța vecinilor intenționat, într-o clădirea pusă în carantină de autorități

Femeia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere într-un ansamblu rezidențial din Wuhan sâmbătă, informează postul de știri chinez Kan Kan News

O femeie a scuipat pe clanța vecinilor într-o clădire în carantină din China O femeie a scuipat pe clanța vecinilor într-o clădire în carantină din China - Foto: captură YouTube
Distribuie:

O femeie a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce a scuipat pe clanța vecinilor, într-o clădire pusă în carantină datorită numărului mare de locatari infectați cu coronavirus, informează Daily Mail.

Știrea vine după ce săptămâna trecută, vicepremierul chinez a ordonat oficialilor din Wuhan să pună toți pacienții cu coronavirus confirmați și suspectați în carantină. Aceeași regulă este aplicată persoanelor apropiate și celor cu febră.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=q3vk_6JrBHE[/embedyt]

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere postate pe site-ul web o arată pe femeie uitându-se repetat în jurul ei. Ea a fost surprinsă pe coridor în jurul orei 22:00. Când a ajuns la capătul coridorului, înainte de a da colțul, a fost surprinsă cum a scuipat pe clanța vecinilor. Complexul rezidențial unde locuiește femeia se afla sub carantină strictă și unii pacienți erau izolați în locuințele lor. Mai mult de 30 de persoane au fost infectate de noul coronavirus și peste 90 de persoane au fost identificate cu febră.

Locatarii care au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere au chemat poliția. Incidentul a fost confirmat de managerul ansamblului rezidențial, a declarat un locatar pentru publicația Kan Kan. Polițiști îmbrăcați în costume de protecție împreună cu agenții de securitate investighează cazul.

Mai mulți cetățeni chinezi au apărut la știri săptămâna trecută acuzați fiind că au scuipat alte persoane, aparent pentru a răspândi virusul. Un bucătar în vârstă de 28 de ani a fost arestat de poliție pe 4 februarie. El a scuipat mai multe femei pe stradă. Poliția a declarat că suspectul își vărsa supărarea pe stradă după ce s-a certat cu iubita sa. A fost testat și din fericire nu era infectat cu coronavirus.

Un alt pensionar a fost cercetat pe 7 februarie. El a fost surprins de camerele de supraveghere întinzându-și saliva pe butoanele unui lift. Bărbatul a fost testat și era sănătos, iar apoi și-a cerut scuze pentru comportamentul său, a spus poliția.

O turistă care a refuzat să i se ia temperatura corpului într-o gară din Hainan a fost filmată strigând la polițiști înainte de a-i scuipa. Ea a fost arestată pentru 10 zile.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Momentul înfricoșător în care un copil în vârstă de trei…
Cresta Posts Box by CP