Breaking News

Părinții și-au ucis băiatul de un an, care A MÂNCAT PUFUL DIN PILOTĂ DE FOAME, cer acum rejudecarea cazului

Un cuplu condamnat pentru uciderea copilului lor, care a mâncat de foame puful din pilota cu care era acoperit, au cerut rejudecarea cazului

Cuplu condamnat pentru uciderea prin înfometare a copilului lor Cuplu condamnat pentru uciderea prin înfometare a copilului lor - Foto: metro.co.uk
Distribuie:

Corey Moore, 29 de ani și soția sa Christy, 27 de ani, care și-au ucis copilul înfometându-l atât de tare încât acesta a mâncat puful din pilotă de foame, cer rejudecarea cazului, informează publicația METRO.

Ei spun că nu este întemeiată condamnarea lor din noiembrie 2019, deoarece nu au intenționat să-l omoare pe Jeremiah, fiul lor în vârstă de 20 de luni. Cuplul din Princeton, Virginia de Vest, au cerut avocaților să ceară judecătorului un nou proces săptămâna aceasta.

Jeremiah cântărea doar 5 kg când cuplul ucigaș l-a lăsat să moară de foame

Jeremiah cântărea doar 5 kg când cuplul ucigaș l-a lăsat să moară de foame – Foto: metro.co.uk

Jeremiah a murit cântărind doar 5 kilograme. Cu 6,5 kilograme mai puțin decât greutatea medie a unui copil sănătos de vârsta lui. Autopsia a descoperit puf din pilota cu care era acoperit în stomacul său. Medicii presupun că băiețelul a mâncat puful în încercare de a-și potoli foamea, care în cele din urmă l-a ucis, scrie publicația Bluefield Daily Telegraph.

Declarațiile avocatului și procurorului din instanță

Avocatul care o reprezintă pe mama copilului, a declarat în moțiunea depusă că nu există niciun temei legal pentru acuzația de omor inițială. El a motivat acest lucru prin faptul că nu a putut fi dovedită reaua intenție. Procurorul de caz a ripostat în timpul ședinței. El a insistat pe faptul că la vârsta lui, băiețelul era total dependent de cei doi părinți. Faptul că a mâncat puful din pilotă de foame, demonstrează indiferența părinților și constituie un factor agravant. Din acest motiv procurorul a considerat comportamentul celor doi părinți criminal.

El a spus: „Un copil mic este complet la mila părinților lui. Nu au niciun mijloc să-și obțină propriile alimente. Nu au nici posibilitatea să meargă singuri la camera de urgență, grav bolnavi, pentru că nu au mâncat”. Procurorul a mai arătat faptul că niciunul dintre părinți nu avea loc de muncă. În felul acesta ei puteau avea grijă în permanență de copil. Concluzia a fost că nu au nicio scuză pentru moartea copilului.

Judecătorul de caz, Mark Wills, va analiza acum cererea de rejudecare. Este de așteptat ca acesta să pronunțe o decizie în luna aprilie. Cei doi rămân în închisoarea unde își ispășesc pedeapsa pe viață, cu posibilitatea de eliberare condiționată după 15 ani.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline