Breaking News

O fetiță de cinci ani a fost violată în sediul Ambasadei SUA din India

Responsabil este un șofer de 25 de ani angajat al ambasadei SUA din New Delhi

O fetiță de cinci ani a fost violată în sediul ambasadei SUA din India O fetiță de cinci ani a fost violată în sediul ambasadei SUA din India
Distribuie:

Un bărbat de 25 de ani a fost arestat după ce o fetiță de cinci ani a fost violată în sediul Ambasadei SUA din New Delhi în India, informează Daily Mail.

Părinții fetiței au depus o plângere la poliție duminică dimineață, iar polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 25 de ani din incinta ambasadei în aceeași zi. Atât fetița cât și suspectul locuiesc în interiorul ambasadei și familiile lor se cunosc bine, potrivit anchetatorilor.

Poliția a declarat că bărbatul a „ademenit-o” pe fată în casa sa, în timp ce ambii părinți erau plecați de acasă. Suspectul spera ca fetița să nu-și informeze părinții sau aceștia să nu îl reclame la poliție. Declarația a fost făcută de Eish Singhal, comisarul adjunct al poliției (New Delhi), pentru publicația Hindustan Times.

Fetița a demascat violatorul

Fetița de cinci ani i-a povestit mamei sale despre incident când s-a întors acasă. Mama fetei este însărcinată și i s-a făcut rău când a aflat că fetița a fost violată. Ea a dus-o pe fată la o clinică privată pentru tratament, a spus ofițerul. Acolo a fost și confirmat violul. Fetița a fost violată în sediul Ambasadei SUA sâmbătă dimineață, când aceasta a fost lăsată singură acasă. Tatăl ei era plecat la serviciu, iar mama sa plecase să se întâlnească cu o rudă. Acuzatul a observat fata care se juca în curtea ambasadei. A dus-o în locuința sa și acolo a violat-o, spun anchetatorii.

Suspectul lucrează ca șofer pentru ambasadă, unde și tatăl fetiței este angajat la rândul său în cadrul personalului de asistență. Ei locuiesc în clădirile rezervate personalului de deservire al ambasadei, a mai declarat ofițerul citat mai sus.

Ambasada SUA la New Delhi este amplasată pe un teren de 11 hectare într-un cartier diplomatic de lux din capitala Indiei puternic supravegheat. Majoritatea celor care locuiesc în clădirile destinate personalului de asistență sunt angajați din zona locală.

În India, în anul 2016 au fost înregistrate aproximativ 40.000 de violuri, conform celor mai recente cifre oficiale disponibile. În 2018, guvernul indian sub presiunea opiniei publice a aprobat pedeapsa capitală pentru infractorii recidiviști și pentru persoanele care violează copiii sub 12 ani.

Activiștii susțin că numărul de 40.000 este doar vârful aisbergului. Multe victime se tem să raporteze violurile din cauza amenințărilor. În plus victimele se confruntă și cu stigmatului social atașat agresiunilor sexuale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Al doilea cel mai bogat om din lume și-a comandat…
Cresta Posts Box by CP