Breaking News

MASACRU transmis pe Facebook de un soldat thailandez care a ucis cel puțin 17 persoane și a rănit alte 21

Soldatul a transmis live pe Facebook atacul criminal înainte de a-și face un selfie în fața unui mall în flăcări unde s-a baricadat cu un număr necunoscut de ostatici

Un soldat thailandez a provocat un adevărat masacru după ce a ucis 17 persoane și a rănit alte 21 Un soldat thailandez a provocat un adevărat masacru după ce a ucis 17 persoane și a rănit alte 21
Distribuie:

Un soldat thailandez a declanșat un atac criminal în interiorul unui mall, ucigând cel puțin 17 oameni și luând zeci de ostatici în timp ce transmitea în direct pe Facebook și posta imagini cu selfie-uri, informează Daily Mail.

Sergentul-major Jakrapanth Thomma și-a început masacrul în masă în această după-amiază în cazarma unde era angajat. El și-a executat ofițerul de comandă împreună cu alți doi soldați. Apoi a luat un humvee și a fugit de la locul faptei.

În timp ce mergea pe autostradă spre centrul comercial Terminal 21 din orașul Korat, Thomma a deschis focul asupra civililor de-a lungul drumului. Rapoartele spun că soldatul a tras o rafală de gloanțe și la un templu budist în drum spre mall. Ajuns acolo s-a baricadat împreună cu un număr de ostatici încă necunoscut în timp ce poliția l-a înconjurat.

Bărbatul a postat atacul pe Facebook

Acest soldat thailandez a postat fotografii cu el însuși online, îmbrăcat cu echipament tactic complet și ținând o pușcă mitralieră din arsenalul armatei. De asemenea, Thomma a scris mai multe postări pe pagina sa de Facebook. Printre altele el a scris: „ar trebui să mă predau” și „nimeni nu poate scăpa de moarte”. Thomma a postat și o poză cu un revolver având titlul: „Este timpul să vă entuziasmați”.

Presa locală a arătat imagini ale soldatului care a ieșit din mașină în fața unui mall și a tras o serie de rafale cu mitraliera. Oamenii au luat-o la fugă strigând, în fundal fiind auzite focurile de armă ale atacatorului. Cel puțin 17 persoane au fost ucise și 21 de rănite prin împușcare. Informația a fost furnizată de purtătorul de cuvânt al poliției, Kissana Phathanacharoen, printr-un comunicat transmis presei.

Mass-media locală a raportat că militarul a luat armele din arsenalul armatei. Apoi a furat un humvee și s-a deplasat în centrul orașului. Nu se știe câți ostatici au fost luați sau câți oameni ar mai putea fi în interior. O echipă de salvare a evacuat cu succes peste 100 de persoane din mall, unde au fost blocate ore întregi.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline