Breaking News

Doi bunici care și-au incinerat nepotul în vârstă de 11 luni într-o sobă cu lemne au fost condamnați

Beți fiind, cei doi s-au enervat când își îngrijeau nepotul deoarece plângea, iar bunica l-a sufocat, în timp ce bunicul l-a ars de viu într-o sobă cu lemne

Bunicii care și-au incinerat nepotul au fost condamnați Bunicii care și-au incinerat nepotul au fost condamnați - Colaj foto: © east2west news
Distribuie:

Cei doi bunici care și-au incinerat nepotul în vârstă de 11 luni într-un incident care a îngrozit opinia publică din Rusia, au fost condamnați la închisoare, informează Daily Mail.

Bunicul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, în timp ce bunica a primit nouă ani de închisoare. O curte din Rusia a pronunțat sentința pentru moartea înfiorătoare de care a avut parte copilul.

Cuplul avea grijă de nepoțelul lor pe nume Maxim Sagalakov în regiunea Khakassia din Rusia. Fiica lor Viktoria Sagalakova, în vârstă 21 de ani, când s-a întors acasă, a găsit rămășițele carbonizate ale copilului în soba casei.

Mărturiile din instanță au scos la iveală un tablou înfiorător. Plânsul copilului a enervat-o pe bunica beată, pe nume Zhanna Miyagasheva, în vârstă de 43 de ani. Ea l-a sufocat pe băiețel până ce a tăcut. Soțul ei, Alexander Miyagashev, în vârstă de 48 de ani, și-a incinerat apoi nepotul aruncându-l în soba care ardea.

Dovezile prezentate în instanță

Procurorul general Maxim Rodionov a declarat că analiza criminalistică a instanței „a stabilit în mod clar că moartea copilului a avut loc tocmai din cauza acțiunilor lui Alexandru Miyagashev, după ce l-a aruncat în cuptor și l-a ars pe băiat”. Copilul a murit datorită arsurilor provocate pe 100% din suprafața corpului și intoxicației cu monoxid de carbon. În momentul condamnării, judecătorul Viktor Galimov și-a motivat sentința. El a spus: „Expertul criminalist a explicat că, înainte de a fi introdus în sobă, copilul avea puls. Respira și avea o temperatură normală a corpului. Adică era în viață”. În timpul procesului instanța a auzit că bunicul a ars anterior pui vii și o pisică.

Cei doi au încercat să dea vina unul pe celălalt pentru crima îngrozitoare. Bunica a declarat că ea dormea și nu ar fi putut să facă așa ceva nepotului pe care îl iubea mult. De cealaltă parte, bunicul a declarat în fața judecătorului că nu el l-a ucis. Recunoaște că fiind beat s-a culcat, iar când s-a trezit soția i-a spus: „L-am ucis pe nepotul nostru”.

Un vecin a declarat la televiziunea rusă că bunicul era „înnebunit după alcool”. El a declarat că din auzite, cel care și-a incinerat nepotul a fost bunicul. El l-a aruncat pe copil în soba cu lemne care ardea. Alți vecini au declarat că cei doi aveau adesea grijă de copil și nu s-a întâmplat nimic rău.

Mama copilului care a fost prezentă la proces, a spus că nu-i vine să creadă că părinții ei i-au ucis copilul. Surse din media spun că intenționează să facă apel la sentință.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*