Breaking News

VIDEO tulburător ce prezintă un pacient cu CORONAVIRUS care se zvârcolește pe un cărucior de spital

Un video cu un pacient infectat cu coronavirus într-un spital din Wuhan a fost distribuit online, în timp ce autoritățile chineze continuă să șteargă videoclipurile „FALSE”

Pacient zvârcolindu-se incontrolabil pe un cărucior de spital în Wuhan Pacient zvârcolindu-se incontrolabil pe un cărucior de spital în Wuhan - © Twitter
Distribuie:

Un video cu un pacient care se zvârcolește incontrolabil pe un cărucior de spital din Wuhan, se pretinde a fi a unei persoane infectată cu coronavirus, informează Daily Mail.

Videoclipul care a fost distribuit pe scară largă, arată cum pacientul se zvârcolește incontrolabil sub o pătură, pe o targă de spital. Martorii prezenți la fața locului, cu măștile pe figură, privesc înfricoșați întreaga scenă. Nu este clar cine sunt aceștia, probabil pacienți în triaj, deoarece medicii care tratează victimele poartă costume de hazmat întregi.

Scurtul videoclip se presupune că a fost filmat în epicentrul focarului de infecție cu coronavirus din provincia Hubei, situată în estul Chinei. El a fost distribuit pe rețelele de socializare, în timp ce numărul morților atribuit virusului ucigaș a ajuns la 80. Peste 2.700 de persoane din întreaga lume au fost infectate de virusul apărut în orașul Wuhan. Acesta este acum închis.

Videoclipul postat pe rețelele sociale

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5laF7jM8Iic[/embedyt]

Surprins pe picior greșit, Beijing-ul s-a angajat să construiască două noi spitale. Autoritățile au important și mai multe costume de protecție după ce au recunoscut că nu au suficiente pentru personalul medical.

În videoclip, pacientul se zvârcolește pe un cărucior de spital într-o cameră aglomerată. Martorii se presupune că sunt victimele coronavirusului, fiind izolați în carantină, pacientul nefiind încă într-un spital. Jurnalistul Dmitry Zolotarev a postat clipul pe Twitter cu titlul: „Pacient cu crize puternice cauzate de CORONAVIRUS. #Wuhan“. Videoclipul a apărut în condițiile în care China este acuzată că a curățat internetul de filmele needitate, postate de oameni simpli, care prezintă imagini de groază din orașul infectat.

O asistentă medicală care se luptă cu epidemia în focar, a afirmat că guvernul ascunde numărul infecțiilor. Ea a spus că adevărata cifră este de 90.000 de persoane infectate. Autoritățile regimului au respins acuzațiile și insistă că „au urmat principiile deschiderii și transparenței” când a izbucnit epidemia.

Ministrul Sănătății din Beijing a dat asigurări reporterilor că autoritățile și-au concentrat eforturile pentru a stopa răspândirea bolii. Au recunoscut modul ineficient în care au acționat în primă fază. El a adăugat că administrația va continua să blocheze rutele de transport și să restrângă adunările publice planificate. În plus autoritățile mențin o comunicare strânsă cu Organizația Mondială a Sănătății.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*