Breaking News

Pedofil condamnat la CASTRARE CHIMICĂ după ce a violat o fetiță de 12 ani în toaleta din curtea școlii

Un pedofil a fost condamnat la castrare chimică și 25 de ani de închisoare, după ce a violat o fetiță de 12 ani într-o toaletă școlară din Kazahstan

Pedofil castrat chimic și condamnat la 25 de ani închisoare Pedofil castrat chimic și condamnat la 25 de ani închisoare - © KTK
Distribuie:

Un pedofil a fost condamnat la castrare chimică după ce a violat o fetiță de 12 ani în toaleta din curtea unei școli din Kazahstan, informează Daily Mail.

Toaleta din curtea școlii unde a fost atacată fetița

Toaleta din curtea școlii unde a fost atacată fetița

Fetița a cărei identitate este protejată, a mers să folosească toaleta din curtea școlii, situată în orașul Taraz. Nefericitul eveniment a avut loc în noiembrie anul trecut. Când a intrat în toaletă, a fost atacată și violată de un bărbat de 38 de ani.

Potrivit relatărilor, pedofilul a mărturisti în fața judecătorilor că a intrat în incinta școlii cu o oră înainte de atac. În tot acel timp s-a plimbat nestingherit în jurul instituției de învățământ fără a fi observat de agenții de securitate. Bărbatul vâna o victimă, s-a spus în rapoartele de anchetă ale poliției.

Bărbatul pe nume Valiev, a fost surprins de numeroase camere de supraveghere în timp ce se plimba printre elevi. Revoltător este faptul că nimeni nu s-a întrebat ce caută acolo și nu i s-a cerut să părăsească școala. Poliția a mai constatat că persoana care trebuia să monitorizeze camerele de supraveghere lipsea în momentul atacului.

Pedofilul a fost prins de polițiști la două ore după comiterea faptei. Victima a confirmat că el a fost bărbatul care a agresat-o. Acesta fusese anterior condamnat pentru viol. La 24 ianuarie, Valiev a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. De asemenea, el va suferi și o castrare chimică în conformitate cu noile legi din Kazahstan aplicate pedofililor condamnați.

Președintele Kazahstanului s-a implicat în caz

Președintele Kazahstanului, Kassym-Jomart Tokayev, a luat poziție. El a cerut instalarea mai multor camere de supraveghere în școli și grădinițe. Președintele a declarat: „Pentru a preveni alte cazuri de violență împotriva copiilor, este necesar să se instaleze camere de supraveghere în fiecare școală și grădiniță în cursul acestui an. Toate unitățile de învățământ pentru copii trebuie să fie dotate cu camere și toalete adecvate. Ce s-a întâmplat în Taraz e o rușine”.

Directorul școlii a fost concediat în urma incidentului, relatează presa locală.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Un video cu un pacient care se zvârcolește incontrolabil pe…
Cresta Posts Box by CP