Breaking News

O mamă și iubitul ei au jefuit un magazin într-un oraș devastat de foc din Australia

Mama în vârstă de 31 de ani și prietenul ei de 38, au jefuit un magazin furând bunuri în valoare de sute de dolari în timp ce alți cetățeni se luptau cu focul

Mama și iubitul care au jefuit un magazin într-un oraș devastat de foc în Australia Mama și iubitul care au jefuit un magazin într-un oraș devastat de foc în Australia - © Facebook
Distribuie:

O tânără mamă și iubitul ei au jefuit un magazin care a fost ars parțial de uriașul incendiu care mistiuie Australia și au furat articole electrice în valoare de sute de dolari, informează Daily Mail.

Kylie Pobjie, de 31 de ani și instalatorul Leon Elton, de 38 de ani sunt acuzați de furt. Ei au condus două ore prin fum pentru jefui un magazin din Golful Batemans. În urma anchetei efectuată de poliție, două case au fost percheziționate. Acolo au fost găsite articolele electrice furate care au fost confiscate.

Femeia a fost arestată în Narooma, iar bărbatul fost arestat în Tilba Tilba, două localități aflate pe coasta de sud a Australiei. Bărbatul a fost acuzat de intrare prin efracție și furt, dar și de posesie de droguri. Acestea au fost găsit în locuința percheziționată. Femeia a fost acuzată la rândul ei de intrare prin efracție și furt.

Celor doi le-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune, potrivit publicației The Daily Telegraph. Vorbind pentru această publicație, fratele femeii a spus că tânăra este o fată minunată. Din păcate în acest moment ea și-a pierdut direcția corectă.

Un prieten al bărbatului a declarat că el este un instalator care când s-a mutat în orașul Darwin „a deraiat de pe șine”. Când Elton s-a întors la Tilba Tilba în urmă cu trei ani, el și-a pierdut locuința și terenul său în valoare de 70.000 USD. „El (Elton) provine dintr-o familie decentă și este o persoană cu adevărat bună. Din păcate lucrurile au mers prost pentru el în ultima perioadă”, a mai spus prietenul său.

Avertismentul poliției

Comisarul adjunct al Poliției din statul New South Wales, Gary Worboys, a declarat că sute de ofițeri au fost dislocați în zonele incendiate. Ei încearcă să preîntâmpine jafurile ca urmare a focurilor de arbuști care mistuie Australia. El a avertizat oamenii care încearcă să facă așa ceva să se gândească de două ori înainte. A mai spus că prezența poliției este vizibilă dar sunt și ofițeri în civil care supraveghează zona. A avertizat că cei care vor face acest lucru vor fi prinși și vor fi arestați. Nimeni nu va tolera un astfel de comportament.

Femeia și bărbatul care au jefuit un magazin vor apărea luni în fața judecătorilor.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
O mamă a cărei fiică a fost drogată și violată…
Cresta Posts Box by CP