Breaking News

O mamă i-a făcut cadou o nuntă de lux fiicei sale, pentru ca apoi să facă un copil cu soțul acesteia

Fiica sa Lauren Wall a regretat mai târziu că și-a luat mama în luna de miere, după ce doar câteva săptămâni mai târziu s-a mutat împreună cu soțul ei

O familie complicată! Mama i-a furat soțul fiicei sale O familie complicată! Mama i-a furat soțul fiicei sale - Colaj foto: © miroor. co.uk
Distribuie:

O mamă i-a făcut cadou o nuntă de lux fiicei sale, în valoare de 15.000 lire sterline, iar aceasta a fost atât de recunoscătoare mamei pentru că i-a plătit o nuntă de lux, încât a dus-o chiar și în luna de miere. Publicația The Mirror scrie pe pagina sa de web că doar opt săptămâni mai târziu, soțul ei Paul White s-a mutat împreună cu mama sa. Nouă luni mai târziu aceasta i-a născut copilul său, anunțând că ea și Paul formează un cuplu.

Lauren White - Foto: Humphrey Nemar/ sunday mirror

Lauren White – Foto: Humphrey Nemar/ Sunday Mirror

Tânăra a povestit drama prin care a trecut. Ea a spus că Paul s-a înțeles mereu foarte bine cu mama sa. Ei nu i s-a părut niciodată ciudat acest lucru, deoarece ea era soacra lui și credea că este doar prietenos. Faptul că râdeau mult împreună nu a îngrijorat-o deloc. Pe cine ar fi îngrijorat așa ceva, se întreabă ea acum retoric? În plus aveau deja o fetiță și păreau o familie fericită.

Tânăra abia a așteptat să se căsătorească, dar nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificatul de căsătorie când soțul s-a schimbat. Ieșea ore întregi și își proteja suspect telefonul. Curând tânăra a aflat de ce. A găsit în telefonul mamei sale mesaje între ea și soțul ei. Și-a călcat pe inimă exprimându-și în cele din urmă temerile. Mama ei a negat totul, spunându-i chiar că este nebună. Dar în momentul în care s-a confruntat cu soțul ei, acesta a devenit alb ca o foaie de hârtie, refuzând să-i arate telefonul.

Bărbatul a părăsit-o ulterior

Câteva zile mai târziu, Paul și-a scos verigheta și a părăsit-o pe noua sa mireasă și pe fiica lor în vârstă de șapte luni. Tânăra a simțit că lumea ei s-a sfârșit. Avea doar 19 ani și un copil. Când a aflat că s-a mutat împreună cu mama sa a rămas mută de uimire.

Ea a spus: „Nu puteam să cred că cei doi oameni pe care i-am iubit și în care aveam încredere cel mai mult în lume, m-ar putea trăda așa. Eram bolnavă. Era unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poate face o mamă unei fiice. Poate că Paul este un om fără caracter, dar ea este mama mea. Avea menirea să mă iubească și să mă protejeze mai presus de orice. În schimb, mi-a furat soțul, spulberându-mi familia și visele. Pentru asta, nu o voi ierta niciodată cu adevărat”.

Lauren a reușit să meargă mai departe găsindu-și un nou partener. Acum este fericită și însărcinată cu al patrulea copil. Recunoaște că drumul ei nu a fost deloc ușor. Ceea ce i s-a întâmplat a avut un impact major asupra ei dar viața merge mai departe.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*