Breaking News

O fetiță a murit de foame, mâncând și detergent, după ce mama ei a lăsat-o singură timp de o săptămână

Femeia a lăsat-o singură o săptămână timp în care a plecat la o petrecere de Ziua Îndrăgostiților

Fetița moartă de foame după ce mama ei a părăsit-o timp de o săptămână Fetița moartă de foame după ce mama ei a părăsit-o timp de o săptămână - © east2west news
Distribuie:

O fetiță a murit de foame după ce o mamă „diabolică” a mărturisit în instanță că și-a ucis fiica în vârstă de trei ani, lăsând-o singură acasă în timp ce ea a mers la o petrecere timp de o săptămână, informează Daily Mail.

Maria Plenkina, de 21 de ani, a lăsat-o închisă în casă pe fiica ei Kristina de trei ani. Ea a plecat timp de o săptămână la o petrecere care a coincis anul trecut cu Ziua Îndrăgostiților. Fetița a fost atât de flămândă încât a mâncat detergent, s-a aflat în timpul procesului.

Fata a fost găsită dezbrăcată și moartă de foame într-o cameră rece, într-un apartament plin de gunoi din orașul rusesc Kirov. După ce i-a lăsat o cantitate mică de mâncare, iaurt, pui și cârnați, mama ei a părăsit-o. Trupul fără viață al fetiței fost găsit de bunica ei, Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani. Femeia venise să-i ureze ”La mulți ani”, cu ocazia celei de-a treia aniversări a fetiței.

Mama catalogată de către vecini drept „diabolică” se confruntă cu o pedeapsă cuprinsă între 8 și 20 de ani de închisoare pentru că fetița a murit de foame. Ancheta penală privind „omorul de o cruzime extremă” a dovedit niște fapte incredibile. Plenkina a închis-o pe fiica ei în apartament pe data de 13 februarie. S-a întors acasă doar pe 20 februarie când bunica a găsit-o pe fetiță moartă.

Era în deplinătatea facultăților mintale

Un examen psihiatric a descoperit că tânăra este „în deplinătatea facultăților mintale” și „pe deplin conștientă de acțiunile sale”. Pe toată perioada cât a fost plecată tânăra a mințit că a lăsat-o pe fetiță în grija unui amic. Ea a recunoscut că neglijența ei a ucis-o pe fetiță, dar a spus că nu a intenționat să o omoare. A mărturisit în instanță că a lăsat mâncare pentru copilul ei, dar a dat răspunsuri contradictorii. Instanța nu a putut stabili câtă mâncare i-a lăsat fetiței.

Un procuror a acuzat-o că a închis intenționat ușa apartamentului și a părăsit casa. Când a fost reținută, mama nu a plâns și nu a arătat niciun regret, au declarat surse din anchetă. Ea spus doar cu sânge rece:„ Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare puțină ”.

Bunica fetiței este disperată și spune că ar fi putut avea grijă de copil dacă ar fi știut că fiica ei pleacă. „M-a mințit că totul este în regulă”, a spus ea. „A mințit pe toată lumea”. Ea a spus: „Nu am crezut niciodată că Maria poate face așa ceva … Dacă aș fi observat că ceva nu era în regulă, aș fi luat-o pe fată la mine”. Fetița nu fusese niciodată neglijată anterior, a mai spus ea.

Tânăra așteptă acum pronunțarea sentinței în închisoare, după ce fetița a murit de foame datorită neglijenței ei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on O fetiță a murit de foame, mâncând și detergent, după ce mama ei a lăsat-o singură timp de o săptămână

  1. Ce oameni poți să fi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*