Breaking News

După ce fiica ei de 18 ani DROGATĂ și VIOLATĂ s-a SINUCIS, o mamă trage un înfiorător semnal de ALARMĂ

Julie Crowe, o tânără de 18 ani, dogată și violată în vacanța din Grecia, s-a sinucis bântuită de traumele trăite și de gândul că cei vinovați nu vor fi niciodată pedepsiți

Semnal de alarmă tras de o mamă după ce fiica ei DROGATĂ și VIOLATĂ s-a SINUCIS Semnal de alarmă tras de o mamă după ce fiica ei DROGATĂ și VIOLATĂ s-a SINUCIS - Foto: mirror.co.uk
Distribuie:

O mamă a cărei fiică a fost drogată și violată într-o vacanță petrecută în Grecia, trage un înfiorător semnal de alarmă pentru tineri, pe care îi avertizează să se ferească de prădătorii sexuali periculoși, informează publicația The Mirror.

Julie Crowe, în vârstă de 18 ani, a fost în vacanță la Zante, în Grecia, cu prietenii ei. Ea a devenit ținta unor astfel de indivizi periculoși. Adolescenta a fost ulterior afectată profund de trauma suferită. În plus mama ei spune că era bântuită de gândul că vinovații nu vor fi pedepsiți niciodată.

În mod tragic, Julie și-a luat propria viață pe 4 noiembrie, la mai puțin de trei luni după oribila experiență trăită. Mama ei, Anna și toată familia a rămas devastată după cumplitul deznodământ. Publicația Irish Mirror scrie că: „Julie, după ce s-a întors acasă din Grecia, a început să funcționeze pe două niveluri diferite. Pe un nivel se comporta normal dar pe cel ascuns încerca să-și umple golurile de memorie după ce a fost drogată și violată”. Declarația mamei a fost făcută pentru RTE Liveline.

Mama a povestit suferința fetei

Julie a fost agresată de două ori. Prima dată la clubul de noapte ”Cocktail and Dreams” din stațiune. Se întâmpla pe data de 16 august. Un golan a prins-o și a încercat să-i introducă limba în gură. Un altul a reușit să-și introducă mâna în blugii ei, dar a scăpat cumva și de acesta. Două nopți mai târziu, cineva i-a pus un drog în băutură și apoi a fost violată.

COCKTAILS AND DREAMS CLUB

COCKTAILS AND DREAMS CLUB

Tânăra a început să se simtă rău fiindu-i greață. La scurt timp și-a luat rămas bun de la prieteni și s-a întors acasă. Tot ce dorea să facă era să doarmă. Julie a întâlnit un alt tânăr afară care a invitat-o la el acasă. L-a refuzat și s-a dus în apartamentul propriu. Câteva ore mai târziu a deschis ochii și a rămas șocată când a văzut petele de sânge de pe cearșaf. După ce a descoperit vânătăile și a simțit durerea a știut că „s-a întâmplat ceva îngrozitor”.

Tânăra nu-și mai amintea nimic

Mama Annei a povestit cum durerea provocată de viol a fost amplificată de faptul că vinovatul nu putea fi dovedit. După ce s-a întors acasă acest gând a chinuit-o. Faptul că acesta sau aceștia nu vor fi pedepsiți a copleșit-o și a dus la cumplitul final.

Mama tinerei s-a hotărât acum să vorbească. Ea a subliniat că tinerii între 18 și 20 de ani sunt deosebit de vulnerabili. A tras în acest fel un semnal de alarmă. Speră ca părinții și tinerii să fie conștienți de faptul că, din păcate, sunt prădători sexuali care vizează fete și băieți tineri. Ea crede că Julie a fost probabil o țintă când a fost drogată și violată. A fost o victimă ușoară, în sensul că era naivă și nevinovată, având o încredere mare în oameni, a mai spus mama fetei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Un bărbat a murit după ce o comisie medicală l-a…
Cresta Posts Box by CP