Breaking News

Bărbatul GELOS a bătut-o fără milă pe iubita lui pentru că nu a răspuns la un SMS în timpul nopții

Tânărul pe nume Kenny Hughes a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare după ce și-a bătut iubita pentru că nu a răspuns la SMS-ul său într-o noapte.

Tânăra bătută de iubitul gelos pentru că nu i-a răspuns noaptea la un SMS Tânăra bătută de iubitul gelos pentru că nu i-a răspuns noaptea la un SMS - Foto: © Liverpool Echo
Distribuie:

Bărbatul gelos care a lovit-o cu pumnul, a pălmuit-o și a strâns-o de gât pe iubita sa într-un acces de gelozie, a ieșit liber din instanța de judecată după ce i s-a spus că are „o singură șansă” să demonstreze autorităților că a fost o izbucnire izolată ”, scrie publicația The Mirror pe pagina sa de web .

Tânărul pe nume Kenny Hughes a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare după ce și-a bătut iubita pentru că nu a răspuns la SMS-ul său într-o noapte. În sala de judecată magistrații au auzit mărturiile care îl incriminau pe bărbat. Acesta a bătut-o  pe iubita sa, a călcat-o în picioare și a strangulat-o timp de 20-30 de secunde de cel puțin patru ori. Toată scena s-a petrecut la el acasă în primele ore ale zilei de 27 iulie, informează Liverpool Echo.

Filmul incidentului

Bărbatul gelos a încolțit-o pe iubita sa în mansarda casei și a trântit-o pe podea. I-a pus un picior pe piept și a strâns-o cu mâna de gât de cel puțin patru ori, câte o jumătate de minut. De fiecare dată când a făcut acest lucru, victima de 24 de ani, se străduia să respire. Tânăra care de atunci și-a încheiat relația cu acesta, mărturisește acum că și-a văzut moartea cu ochii.

Mamă a unui băiețel în vârstă de șase ani, tânăra a publicat fotografiile tulburătoare ale rănilor sale după calvarul înfiorător trăit. Lauren a spus: „Nu mai reușesc să dorm și dacă adorm mă trezesc având flashback-ul acelui incident. Mă trezesc transpirată și luptându-mă să respir, având ochii în lacrimi. Aceste lucruri nu se întâmplă doar noaptea, ci se întâmplă chiar și în timpul zilei”.

Hughes a fost condamnat pentru vătămare corporală în urma procesului. În ciuda violenței fizice dovedite, tânărul a fost condamnat doar la închisoare cu suspendare. Președintele completului de judecată a spus că bărbatul este „foarte norocos” că nu merge la închisoare. Bărbatul, fără antecedente penale, a primit o pedeapsă de 26 de săptămâni de închisoare cu suspendare. De asemenea, a mai primit 300 de ore de serviciu în folosul comunității. El va trebui să presteze 15 zile de muncă pentru reabilitare.

Bărbatului i s-a impus și un ordin de restricție. El mai trebuie să plătească și 1.000 de lire sterline compensații victimei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*