Breaking News

A ucis o fetiță de zece luni înghesuind-o într-un rucsac pe care l-a lăsat cinci ore în portbagaj

Un bărbat care a înghesuit fiica de zece luni a prietenei sale într-un rucsac, lăsând-o în portbagajul mașinii cinci ore în timp ce a plecat la muncă, este acuzat de omor

A ucis fetița de 10 luni a prietenei sale înghesuind-o într-un rucsac A ucis fetița de 10 luni a prietenei sale înghesuind-o într-un rucsac - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat a ucis o fetiță de zece luni, fiica prietenei sale, pe care a înghesuit-o într-un rucsac ce l-a lăsat cinci ore în portbagaj, cât timp a fost plecat la muncă, informează Daily Mail. El a fost acuzat de omor capital, în urma decesului fetiței de 10 luni.

Bărbatul este acuzat că a înghesuit copilul într-un rucsac și l-a lăsat apoi timp de cinci ore în portbagajul mașinii. A plecat apoi liniștit la muncă fără să se gândească la consecințe. Trevor Marquis Rowe, de 27 de ani, din Lubbock, Texas, a fost arestat marți seară. El este acuzat pentru moartea lui Marion Jester-Montoya.

Poliția din Lubbock spune că Rowe a sunat la numărul de urgență 911 marți, cu puțin timp înainte de ora 17:00. El a comunicat faptul că fetița nu mai respiră și a început manevrele de resuscitare. Într-o declarație dată la poliție, se spune că bărbatul a „înghesuit-o” pe fetiță într-un rucsac. Apoi a așezat-o pe bancheta din față a mașinii sale în timp ce se ducea la serviciu.

El spune că s-a întors mai târziu pentru a verifica copilul, care se eliberase între timp din rucsac. A pus fetița înapoi în rucsac și s-a întors la serviciu. Potrivit declarației, bărbatul a spus poliției că a verificat-o și în pauza de masă și a văzut că fetița plângea dar respira. A luat rucsacul în care era fetița și l-a pus în portbagaj. S-a întors apoi la serviciu.

În jurul orei 17:00, când a ieșit de la serviciu a constatat că fetița nu mai respira. A sunat la urgențe și a început resuscitarea. Fetița a fost dusă la un spital, unde medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Bărbatul a fost arestat

Un mandat de arestare în care a fost acuzat că a ucis o fetiță de zece luni a fost prezentat de postul de televiziune KLBK. În el se putea citi: „Știa că introducerea unei persoane într-un portbagaj era periculoasă pentru viața umană. Rowe era avizat că introducerea cuiva într-un rucsac era și mai periculoasă”.

Bunica devastată a fetiței, Sheilah Montoya, a declarat pentru KLBK că familia îi planificare prima ei zi de naștere. Ei vroiau să o îmbrace în Minnie Mouse. Bărbatul a fost încarcerat la o închisoare din districtul Lubbock. Poate fi eliberat pentru o cauțiune de 2 milioane de dolari.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline