Breaking News

O FETIȚĂ DE UN AN DISPĂRUTĂ este căutată cu disperare după ce mama a fost găsită moartă în casă

Poliția consideă cazul ”omucidere domestică” și este în căutare fetiței de un an care a dispărut de la domiciliul victimei luni

O fetiță de un an dispărută este căutată cu disperare după ce mama a fost găsită moartă în casă O fetiță de un an dispărută este căutată cu disperare după ce mama a fost găsită moartă în casă
Distribuie:

O fetiță de un an dispărută este căutată cu disperare de poliție, după ce mama ei a fost găsită moartă luni seara, în casa lor din Connecticut, în ceea ce poliția consideră un caz de „omucidere domestică”, informează Daily Mail.

Poliția din orașul Ansonia crede că Venessa Morales poate ”fi în pericol”. Polițiștii spun că fata nu a fost găsită acasă la domiciliul din Ansonia, Connecticut, când reședința a devenit scena unei morți suspecte. Ei încercă acum să găsească fetița dispărută.

Declarațiile poliției

Șeful poliției a spus că femeia „nu a murit din cauze naturale”, într-o declarație dată publicației Post.com. El a mai spus că tatăl fetei stă cu părinții săi în New Haven și cooperează în anchetă. Locotenentul Patrick Lynch a declarat pentru Daily Mail că poliția încearcă să o găseasc pe fetiță dar nu există indicii despre locul unde se află.

„Aceasta este o anchetă în două părți – prima parte este o anchetă privind omuciderea, a doua este o anchetă pentru găsirea copilului dispărut”, a spus Lynch într-o conferință de presă marți. Poliția dă asigurări că principalul lor obiectiv este găsirea fetiței și confirmarea faptului că este în siguranță.

În stat s-a activat o ”alertă de argint” pentru fata dispărută. În funcție de rezultatele anchetei ar putea fi declanșată o ”ALERTĂ AMBER” la nivel național pentru fetița dispărută. O alertă AMBER (CHIHLIMBAR) este o alertă de urgență dată pentru răpirea unui copil. Este un mesaj distribuit de un sistem de alertă pentru răpirea copiilor. În el se cere ajutor populație pentru găsirea acestora. A fost introdusă pentru prima dată în Statele Unite în 1996.

Poliția a fost inițial chemată la domiciliu pentru un control de rutină după ce familia nu a mai fost văzută. Când forțele de ordine au sosit în jurul orei 20:00 seara la domiciliul respectiv, au luat hotărârea să intre în forță. Așa au găsit-o pe mama moartă a fetiței.

Anchetatorii așteptă rezultatele autopsiei de la mediul legist pentru a se determina cauza exactă și natura morții. Între timp căutările pentru găsirea fetiței continuă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*