Breaking News

VIDEO: Momentul înfricoșător când o femeie scapă de un violator gol pușcă după ce s-a luptat cu el

Femeia mergea singură pe stradă când un bărbat complet dezbrăcat a sărit dintr-o mașină și a vrut să o violeze

O femeie a scăpat de un violator gol pușcă după ce s-a luptat cu el pe stradă O femeie a scăpat de un violator gol pușcă după ce s-a luptat cu el pe stradă - © FocusOn News
Distribuie:

O filmare care îți dă fiori arată momentul în care un violator gol pușcă a sărit dintr-o mașină și a vrut să violeze o femeie care mergea singură pe stradă.

Femeia, a cărei identitate este protejată, mergea singură prin ploaie aproape de casa ei, marți, în jurul orei 7:25. Filmarea a fost făcută în Buzios, o stațiune situată pe o plajă din regiunea lacurilor din Rio de Janeiro, informează Daily Mail.

Imaginile șocante suprinse de camerele de supraveghere arată cum bărbatul apare cu mașina din spatele ei. El trage pre dreapta și coboară din vehicul în timp ce este complet dezbrăcat. Femeia purta o umbrelă pentru a se proteja de ploaie. Ea poate fi văzută făcând un ocol larg în jurul vehiculului, pentru a evita să vorbească cu perversul.

Camerele de supraveghere au surprins momentul

În timp ce bărbatul gol pușcă stă lângă mașina lui, femeia își ține capul în jos și continuă să meargă pe stradă. Omul ezită câteva secunde în timp ce stă în fața mașinii, aparent mângâindu-se. Apoi, după o scurtă privire în urmă, pentru a verifica dacă nu vine nimeni, suspectul o ia la fugă brusc după victimă. Cei doi dispar din raza de acțiune a camerelor de supraveghere, care nu au înregistrat momentul în care agresorul a prins-o.

Victima a susținut că a alergat temându-se pentru viața ei. A fugit de perversul în pielea goală care alerga după ea. Potrivit anchetatorilor, el a apucat-o strâns în jurul taliei. Femeia a reușit să scape din ghearele lui și să-l zgârie. Polițiștii cred că simțind faptul că femeia va opune rezistență puternică, acest violator gol pușcă a renunțat la planurile sale.

Câteva momente mai târziu, bărbatul este înregistrat urcându-se în automobilul Ford Ka de culoare argintie. Acuzatul a fost înregistrat ulterior pe un alt drum cum se îmbracă și se întoarce în oraș.

Anchetatorii l-au identificat pe proprietarul vehiculului cu ajutorul plăcuțelor. A fost declanșată imediat o căutare, iar suspectul a fost arestat în câteva ore. El a fost acuzat de agresiune sexuală și este în așteptarea unor investigații suplimentare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline