Breaking News

VIDEO ÎNFIORĂTOR: Doi automobiliști au fost fierți de vii după ce mașina lor a căzut într-o groapă cu apă fierbinte

Moment îngrozitor a fost surprins de camere după ce mașina lor a căzut într-o groapă plină cu apă fierbinte de la o conductă subterană de termoficare

Doi automobiliști fierți de vii după ce mașina a căzut într-o groapă cu apă fierbinte Doi automobiliști fierți de vii după ce mașina a căzut într-o groapă cu apă fierbinte © Urod News
Distribuie:

Accident cumplit în Rusia unde doi automobiliști au fost fierți de vii, după ce mașina lor a căzut într-o groapă plină cu apă fierbinte, informează Daily Mail. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa momentul în care doi bărbați, s-au prăbușit în groapă. Aceștia au murit fierți de vii. Cumplitul accident a fost provocat de o surpare a pământului de pe traseul unei conducte de termoficare.

Incidentul a fost surprins de camere marți dimineață, când o mașină Lada s-a rostogolit în groapa căscată sub ei în orașul Penza, la 550 km sud de Moscova. În câteva momente, apa a acoperit mașina, poliția spunând că perechea a murit „aproape instantaneu” la temperatura de 75 °C.

Clipul surprins de camerele de supraveghere

Videoclipul, înregistrat în jurul orei 9:35, arată mai mulți trecători care stăteau în jurul gropii apărute în asfalt. Aceasta a fost provocată de spargerea unei conducte de apă caldă de la rețeaua de termoficare. Rusia are un sistem de distribuire a apei calde și căldurii la fel ca cel din București sau din alte mari orașe ale țării.

Automobilul poate fi observat cum apare în partea de sus a cadrului și pare să se îndrepte direct spre gaură. Pe filmare se poate observa cum șoferul a încercat să evite groapa în ultimul moment. Din păcate a reacționat prea târziu pentru ca să se salveze, iar mașina s-a răsturnat în groapă. Martorii au asistat neputincioși la eveniment. Ei nu au putut să intervină la mașina în care cei doi bărbați prinși în interior, erau fierți de vii.

Un videoclip ce simulează accidentul

Victimele masinii căzută în apa fierbinte

Victimele masinii căzută în apa fierbinte – © Urod News

Corpurile bărbaților au fost ulterior recuperate de angajații de la situații de urgență odată ce apa a fost închisă. Ei nu au fost încă identificați. Un oficial al Ministerului pentru Situații de Urgență a declarat: „O mașină a căzut ca urmare a prăbușirii solului. Din păcate, doi oameni au fost uciși”.

Un jurnalist a scris pe un site local de știri: „O altă mașină a trecut prin același loc cu câteva minute înainte de accident. Șoferul a observat că terenul începea să alunece și a plecat rapid. Ulterior au venit cei doi bărbați. Aceștia nu au sesizat pericolul și asfaltul s-a prăbușit chiar sub ei”.

Imediat s-a declanșat un val de furie împotriva autorităților pe rețelele de socializare. Înalții oficiali prezenți la locul tragediei au fos și ei luați la întrebări de cetățeni.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline