Breaking News

Un VIOLATOR ÎN SERIE a legat o mamă, pe care a forțat-o apoi să asculte țipetele copiilor ei în timp ce-i viola

Bărbatul, a forțat-o pe mamă după ce a legat-o „ să asculte țipetele fiicei sale de 17 ani și a fiului său de 11 ani” s-a spus în instanța de judecată

Un violator în serie a fost arestat după ce a terorizat Anglia timp de două săptămâni Un violator în serie a fost arestat după ce a terorizat Anglia timp de două săptămâni - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un VIOLATOR ÎN SERIE a legat o mamă cu un cablu electric și a forțat-o să asculte țipetele copiilor ei în timp ce i-a violat pe amândoi, informează Daily Mail. O instanță de judecată a auzit declarații cumplite despre bărbatul identificat ca fiind Joseph McCann.

Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost arestat după o domnie a terorii de două săptămâni. În această perioadă victime cu vârste cuprinse între 11 și 71 de ani au fost răpite, violate și agresate sexual. Între 20 aprilie și 5 mai, violatorul în serie a efectuat atacuri în Londra, Manchester, Lancashire și Cheshire.

În cea de-a doua zi a procesului său, procurorul John Price a relatat evenimentele dramatice care au dus la arestarea acestui violator în serie pe 6 mai.

CRONOLOGIA INFRACȚIUNILOR

1. Duminică, 21 aprilie, ora 3:30. O femeie în vârsta de douăzeci de ani a fost răpită și violată într-o mașină în Watford, Herts.

2. Joi, 25 aprilie, ora 12:30. O femeie în vârsta de douăzeci de ani a fost răpită și violată într-o mașină în Chingford, Londra.

3. Joi, 25 aprilie, ora 12:15. O femeie în vârsta de douăzeci de ani a fost răpită și violată într-o mașină în Edgware, Londra.

4. Duminică, 5 mai, ora 8:00. O adolescentă, de 17 ani și fratele ei de 11 ani au fost violați în Haslingden, Lancs. În același incident, mama acestora, a fost legată cu un cablu electric de un pat și a trebuit să suporte supliciul de a auzi țipetele celor doi copii ai săi în timp ce-i viola.

5. Duminică, 5 mai, 13:30. O femeie în vârstă de 71 de ani a fost răpită și violată în Bury, Manchester.

6. Duminică, 5 mai, ora 15.30. Doi băieți de 13 ani și o fată de 13 ani au fost răpiți în Heywood, Manchester. Fata de 13 ani a fost agresată sexual.

7. Duminică, 5 mai, ora 18:30. Două fete de 14 ani au fost forțate să urce într-o mașină în Congleton, Cheshire. Nu au fost agresate sexual.

Luni, 6 mai, Joseph McCann a fost arestat la primele ore ale dimineții. Acesta fugise după ce făcuse un accident cu mașina. Se ascunsese  într-un copac. A fost arestat și dus la Londra. La prima înfățișare nu a apărut în boxa acuzaților. Procesul continuă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
O balenă BELUGA filmată în timp ce se juca cu…
Cresta Posts Box by CP