Breaking News

Un tată s-a spânzurat după ce fosta sa soție i-a interzis să-și vadă cei trei copii de Crăciun

Bărbatul de 36 de ani s-a spânzurat, ancheta stabilind că motivul principal a fost acela că fosta lui soție nu l-a lăsat să-și vadă copiii de Crăciun

Un tată s-a spânzurat după ce fosta sa soție i-a interzis să-și vadă cei trei copii de Crăciun Un tată s-a spânzurat după ce fosta sa soție i-a interzis să-și vadă cei trei copii de Crăciun
Distribuie:

Jamie Bull, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a spânzurat după ce fosta sa soție i-a interzis să-și vadă cei trei copii de Crăciun. El a fost găsit mort în apartamentul său pe data 5 martie, de către tatăl său și mama sa vitregă, informează Daily Mail.

O prietenă a bărbatului a povestit motivele care au dus la această tragedie. Ancheta făcută de poliție a stabilit că bărbatul s-a spânzurat după ce fosta soție l-a oprit să-și vadă copiii de Crăciun. Ea susține că acesta a fost „motivul numărul unu” pentru care bărbatul și-a pus capăt zilelor. În plus, el avea și probleme de sănătate mintală, care s-au amplificat după trauma avută de Crăciun.

Motivele care au provocat tragedia

Femeia spune că fosta soție i-a interzis să-și vadă copii permițându-i doar ocazional, un acces limitat la cei trei copii ai săi. Acest lucru l-a durut foarte mult, el fiind devastat de această interdicție. Bărbatul a părăsit-o pe fosta soție pentru că era nefericit. Era foarte atașat de copii, iar acest lucru i-a permis fostei soții să se folosească de acest lucru împotriva lui. Femeia nu era dispusă să comunice sau să facă cel mai mic compromis.

Tragedia s-a petrecut pe data de 5 martie. Fratele bărbatului a fost cel care dezvăluit motivele cumplitului gest făcut de bărbat. El l-a descris de fratele său drept „un tip grozav căruia îi plăcea să-i ajute pe ceilalți”. Cu o zi înainte de incident, el a avut o ceartă cu actuala sa prietenă. Problemele acumulat în timp, pe fondul sănătății sale mintale precare, l-au făcut să-și pună capăt zilelor.

Familia s-a îngrijorat că el nu răspunde apelurilor telefonice și s-a dus la apartamentul său. A fost găsit de tatăl său. În ciuda încercărilor sale de a-l resuscita, paramedicii sosiți la fața locului au pronunțat decesul.

Autoritățile atrag atenția că în perioada sărbătorilor de iarnă rata de sinucideri crește. Fenomenul este datorat singurătății și depresiei care se instalează în această perioadă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Darcey Conley, de doi ani și sora ei, în vârstă…
Cresta Posts Box by CP