Breaking News

O polițistă s-a împușcat după ce a fost forțată să lucreze cu un ofițer superior care a violat-o

Cazul s-a petrecut în orașul Soci din Rusia, iar anchetatorii încearcă acum să probeze acuzațiile de viol aduse de familie ofițerului superior

S-a împușcat după ce a fost forțată să lucreze cu un ofițer superior care a violat-o S-a împușcat după ce a fost forțată să lucreze cu un ofițer superior care a violat-o - Colaj foto: © east2west news
Distribuie:

Maria Klochkova, în vârstă de 23 de ani, și-a început slujba de vis la poliția din Soci, în Rusia, dar s-a împușcat după ce a fost forțată să lucreze cu un ofițer superior care a violat-o, informează publicația The Mirror.

Tânăra și-a folosit pistolul din dotare, după ce a fost forțată să „lucreze cu un coleg de sex masculin pe care l-a acuzat că a violat-o”. Ea și-a început meseria de ofițer criminalist în august, după ce a absolvit cu cele mai înalte note Facultatea de Poliție. A fost angajată datorită calităților ei profesionale rapid. Dar viața ei a fost distrusă de o cultură a intimidării, care din păcate persistă în poliția din Rusia.

A fost cerută o nouă anchetă

Familia ei acuză acum că tânăra a fost abuzată de un ofițer superior care a violat-o. A fost cerută o nouă investigație completă, pentru a se stabili cauzele morții tragice a tinerei. Sora susține că poliția a încercat să acopere adevărul în legătură cu moartea ei. Motivele invocate în prima anchetă au fost cu totul false. Sora victimei susține că nu era bolnavă psihic, nu a avut schizofrenie, dar a fost împinsă către sinucidere.

Versiunea oficială a anchetatorilor este că tânăra a cedat psihic, s-a închis în biroul său și și-a folosit pistolul pentru a-și trage un glonț în cap. Sora sa susține însă că ea a fost violată de un ofițer superior. Nu l-a raportat la poliție, deoarece se temea să nu își compromită cariera. În plus, nu dorea ca și alții să afle drama prin care a trecut.

Cu toate că și comandantul poliției știa despre violul suferit de tânără, el nu a luat măsuri. Mai mult, a forțat-o pe Maria să lucreze cu bărbatul care a violat-o, a spus sora ei Anna. Prietenii tinerei susțin că aceasta a fost supusă la umilințe îngrozitoare înainte de a fi violată. Maria știa cum să-l raporteze, dar se temea de publicitate. Nu voia ca întreaga poveste să devină publică. Sora ei, Anna, a spus: „A luat o decizie greșită, la fel ca milioane de alte femei violate”.

Anna a cerut pedepsirea acelui ofițer superior care a violat-o. În plus a cerut și pedepsirea tuturor acelora ale căror acțiuni au dus la moartea Mariei. Superiorii au refuzat să comenteze cazul până la finalizarea unei anchete interne a poliției. Concluziile vor fi făcute publice de către Comisia de Investigare, o structură din Rusia, similară FBI-ului.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Publicația Daily Mail prezintă un caz petrecut în Ucraina, unde…
Cresta Posts Box by CP