Breaking News

O adolescentă de 13 ani însărcinată, ținută captivă și violată de șase bărbați, s-a sinucis

Polițiștii care investighează oribilul viol, au identificat doi suspecți, dintre care unul a fost arestat

O adolescentă de 13 ani însărcinată, ținută captivă și violată de șase bărbați, s-a sinucis O adolescentă de 13 ani însărcinată, ținută captivă și violată de șase bărbați, s-a sinucis
Distribuie:

O adolescentă însărcinată de 13 ani, care a fost ținută captivă și violată de o bandă formată din șase bărbați, s-a sinucis, informează publicația Daily Mail.

Presa locală din capitala Tailandei, a relatat pe larg cumplitul caz. Adolescenta s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe din Bangkok, chiar înainte de miezul nopții de vineri. Înainte de a se sinucide, se pară că tânăra a postat o serie de mesaje pe Facebook. Printre acestea, era o poză cu picioarele ei legănând pe marginea clădirii.

Postările arătau că adolescenta trecea printr-o cumplită depresie. Mesajele postate arătau starea ei de disperare. Acestea erau de genul: „Sunt pe cale să plec” sau „Dacă nu eram însărcinată, aș fi plecat cu mult timp în urmă”. Identificată doar ca Pinkie, fata ar fi transmis, de asemenea, un mesaj unui prieten căruia i-a scris: „Sunt pe cale să plec, te iubesc”.

Mama fetei, în vârstă de 45 de ani, a fost cea care a raportat poliției că tânăra a fost ținută captivă și violată. Ea le-a spus polițiștilor că o bandă de șase bărbați i-au ținut fiica captivă într-un apartament. Aceștia și-au bătut joc de ea și au violat-o în noaptea de 11 noiembrie. Femeia a adăugat că brutalul viol i-a provocat fiicei sale o depresie profundă.

Investigațiile poliției

Polițiștii care investighează violul au declarat presei locale că au identificat doi suspecți. L-au arestat unul dintre ei, după ce la percheziția de la domiciliul acestuia au găsit și o armă de foc neînregistrată. Un purtător de cuvâng al poliției a declarat că ambii suspecți se confruntă cu acuzații de abuz sexual asupra adolescentei.

Se pare că adolescenta s-a cetat cu mama ei chiar înainte de a se sinucide. Mama a fugit după adolescentă și a încercat să o oprească. Nu a reușit acest lucru, iar ulterior tragedia a fost inevitabilă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*