Breaking News

Au injectat-o cu un drog pe prietena din copilărie și au filmat apoi cum a murit în agonie

Un cuplu a injectat-o pe prietena femeii din copilărie cu metanfetamină, unul dintre cele mai cumplite droguri cunoscute, apoi au filmat-o cum a murit în agonie

Un cuplu i-a administrat un drog unei prietene din copilărie, apoi au filmat-o murind în agonie Un cuplu i-a administrat un drog unei prietene din copilărie, apoi au filmat-o murind în agonie
Distribuie:

Un cuplu din statul Oklahoma, Allie și Brian Anderson, sunt acuzați că au ucis-o pe Melissa Vermillion, o prietenă din copilărie a femeii, apoi au filmat cum aceasta a murit în agonie. Publicația The Mirror informează pe site-ul său de web, că acest cuplu diabolic, a făcut acest lucru pentru ca victima să nu depună mărturie împotriva lor.

Melissa Vermillion, prietena din copilărie a celei care avea să-i provoace cumplita moarte

Melissa Vermillion, prietena din copilărie a celei care avea să-i provoace cumplita moarte – Foto: The Mirror

Cei doi au injectat-o pe prietena femeii din copilărie cu o doză fatală de metamfetamină. Apoi au filmat-o în timp ce femeia a murit urlând în agonie. Poliția din Oklahoma susține că cei doi inculpați nu au dorit ca victima să depună mărturie împotriva lor în alte cazuri.

Autoritățile statale au depus acuzații de omor împotriva lui Brian și Allie Anderson. Cei doi sunt acuzați că au injectat victimei, Melissa Vermillion, în vârstă de 41 de ani, o doză fatală de metamfetamină. Organele de anchetă au scris într-o declarație depusă în dosar, că cei doi au filmat-o pe Melissa în momentul în care a murit. Pe secvențele înregistrate, se poate vedea cum victima plânge și cerșește ajutor de mai multe ori, spun anchetatorii.

Cum au procedat cei doi inculpați

Allie, de 42 de ani și Brian Anderson, 50 de ani, sunt cei care au sunat la 911. Ei au raportat că prietena lor a luat o supradoză de metamfetamină. Acest lucru s-a întâmplat la mai mult de o oră după ce victima a murit. Se întâmpla în noaptea de 21 octombrie 2017. Șeriful districtului Delaware, Harlan Moore, a dat un interviu postului local KOTV. Acolo a spus că Allie Anderson era prietenă cu Vermillion de la vârsta de opt ani.

Poliția a suspectat cuplul încă de la început că a dorit moartea victimei. Asta pentru ca aceasta să nu poată depune mărturie într-un proces de trafic de droguri în care erau acuzați. Șeriful a spus că poliția a recuperat o cameră video. Aceasta a fost folosită pentru a înregistra scena morții lui Vermillion.

Victima, Melissa Vermillion, a murt în urmă cu doi ani. Cei doi au putut fi acuzați abia acum datorită unui informator sub acoperire. Acesta a pus la dispoziția autorităților caseta cu filmul care îi incrimina. Cei doi urmează acum să fie judecați.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*