Breaking News

Un soț GELOS s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai săi, sărind de la etajul nouă al apartamentului unde locuia

Bărbatul a făcut gestul extrem în timp ce soția era la avocat pentru a depune actele de divorț

Un soț GELOS s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai săi, sărind de la etajul nouă al apartamentului unde locuia Un soț GELOS s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai săi, sărind de la etajul nouă al apartamentului unde locuia - © east2west news
Distribuie:

Un soț GELOS s-a sinucis, dar i-a ucis și pe cei doi copii ai săi sărind cu ei în brațe de la balconul situat la etajul nouă al apartamentului în care locuia, când soția sa a mers să depună actele de divorț, informează Daily Mail.

Roman Mikhailov, în vârstă de 30 de ani, a murit la fața locului, împreună cu fiul Artyom. Băiețelul în vârstă de 18 luni al cuplului a murit instantaneu la contactul cu solul. Fiica de patru ani, pe nume Sofia a supraviețuit căderii, dar a murit câteva ore mai târziu la spital.

Tragedia s-a petrecut în orașul Saratov, din regiunea cu același nume al Federației Ruse. Înainte de comiterea gestului extrem, bărbatul i-a trimis soției sale Irina, de 29 de ani, o poză cu el și cei doi copii pe balcon. Femeia, psiholog de meserie, a urcat într-un taxi și s-a grăbit să ajungă cât mai repede acasă. Din păcate a ajuns prea târziu pentru a preveni tragedia.

Paramedicii au fost chemați de urgență la fața locului. Tatăl și băiețelul erau deja morți. Fetița a fost dusă de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu. Mama celor doi copii este în „șoc profund”. Bărbatul, care lucra pentru Căile Ferate Ruse, a fost descris ca fiind „GELOS”.

Într-o notă găsită la locul tragediei, el a scris: „Vina este pe umerii soției mele”. Irina era la biroul unui avocat, unde a depus divorțul, când soțul ei a făcut saltul cu cei doi copii ai săi. Bărbatul se temea că soția sa avea un iubit și era „copleșit de gelozie”.

Vecinii spun că familia părea fericită

Vecinii au spus că familia părea „normală. „Păreau atât de fericiți împreună”, a declara un vecin. „Nu s-au certat niciodată”, a adăugat Natalya Krygina, o altă vecină. Alexey Startsev, un alt vecin care este de profesie psihiatru, a spus: „Nu a existat niciun semn de conflict între cei doi”.

Bărbatul va fi înmormântat la marginea cimitirului fără slujbă. Cei doi copii vor avea parte de o înmormântare creștinească.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline