Breaking News

Și-a UCIS IUBITA apoi a aruncat părți din corpul dezmembrat de la balconul apartamentului unde locuia

Capul și părți din corpul dezmembrat al unei tinere au fost aruncate de la etajul 12 dintr-un bloc de locuințe în fața unei mulțimi de copii îngroziți

Elizaveta tânăra de 19 ani ucisă de iubit era stripteuză într-un bar Elizaveta tânăra de 19 ani ucisă de iubit era stripteuză într-un bar - Foto: © east2west news
Distribuie:

Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani apoi i-a aruncat capul și părți din corpul dezmembrat din balconul situat la etajul 12 al blocului în care locuia, informează Daily Star.

Elizaveta, în vârstă de 19 ani, a lucrat într-un club de striptease. Bărbatul arestat este iubitul ei. După ce și-a ucis iubita, capul tăiat al tinerei a fost aruncat de la balcon în fața unei mulțimi de copii îngroziți. Mai întâi au fost aruncate hainele pătate de sânge. Apoi a fost aruncat și capul decapitat și părți din trupul dezmembrat, scriu ziarele locale.

Elizaveta, tânăra de 19 ani ucisă de iubitul ei

Elizaveta, tânăra de 19 ani ucisă de iubitul ei – © east2west news

Tânăra pe nume Elizaveta, avea 19 ani și lucra într-un club de striptease din orașul Chita, din Rusia. Copiii minori care se jucau afară au fost martorii macabrului incident. Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 38 de ani. El este și cel care a aruncat capul decapitat de la balcon după ce și-a ucis iubita. Bărbatul care a fost reținut ulterior de poliție se pare că era iubitul tinerei. Poliția a spart ușa apartamentului său închiriat pentru a-l aresta.

Declarațiile martorilor

Un martor, în vârstă de 15 ani, a povestit întreaga scenă. El a spus: „Eu și prietenii mei am găsit lucrurile și capul aruncat. A fost foarte înfricoșător. Mai întâi au fost aruncate hainele toate acoperite cu sânge și apoi capul. Ne-am speriat îngrozitor”.

Alte rămășițe ale corpului dezmembrat au aterizat pe acoperișul care acoperă ușa blocului de apartamente unde criminalul locuia. Tânăra a lucrat la un club de striptease numit Zazhigalka. Acesta face parte dintr-un lanț de locații de acest fel situate în toată țara.

Poliția a lansat o investigație de crimă. Într-un comunicat se spune: „Femeia moartă a fost identificată ca fiind un cetățean de 19 ani din Chita. Bărbatul născut în 1981 care a închiriat un apartament în bloc a fost reținut. El a fost pus la dispoziția anchetatorilor pentru interogatoriu”.

Vecinii din zonă au fost de asemenea chestionați cu privire la incident. Motto-ul tinerei pe pagina de socializare era: „Nimeni nu moare virgin, viața ne fute pe toți”. Anchetatorii inspectează acum locul crimei și interoghează locatarii blocului de apartamente. Medicii legiști adună probele de la fața locului, se spune în declarația Comitetul de Investigare Rus care se ocupă de caz.

O prietenă a postat un apel pentru a ajuta cu bani pentru înmormântarea tinerei. Aceasta a fost crescută într-un orfelinat și acum locuia cu bunica ei, a spus prietena. Bătrâna nu are bani pentru înmormântarea Elizavetei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*