Breaking News

MONSTRUL acuzat că este tatăl a ȘASE COPII concepuți CU PROPRIA FIICĂ va fi judecat

Bărbatul va fi prezentat unei instanțe de judecată, fiind acuzat de 36 de violuri și abuz sexual asupra altor două dintre fiicele sale

Tatăl acuzat că a conceput șase copii cu propria fiică va fi judecat Tatăl acuzat că a conceput șase copii cu propria fiică va fi judecat - © Getty Image/iStockphoto
Distribuie:

Un bărbat acuzat că este tatăl a șase copii concepuți cu propria fiică, va fi adus în fața instanței de judecată, informează Daily Mail.

Monstrul a violat-o sistematic pe una dintre fiicele sale și a abuzat sexual de alte două, așa cum s-a putut auzi într-o instanță de judecată. Se presupune că urmare a acestor violuri repetate asupra propriei fiice, aceasta a născut cel puțin șase copii.

Bărbatul care este din sud-vestul Țării Galilor, a forțat copiii să efectueze acte sexuale cu el „spălându-le creierul”. El a creat o „lume falsă” în mintea acestora, folosindu-se inclusiv de tehnici mistice pentru a-și manipula victimele.

Inculpatul, care nu poate fi numit pentru a proteja identitatea victimelor sale, neagă toate cele 36 de acuzații de viol. El neagă și presupusele agresiuni sexuale asupra a două dintre fiicele sale. Procesul său, care a început la Curtea Coroanei din Swansea este de așteptat să dureze trei săptămâni.

Acuzațiile procurorului de caz

În deschiderea dosarului de urmărire penală, procurorul John Hipkin a prezentat juriului cazul. El a afirmat că inculpatul „s-a îngrijit să controleze sistematic și să spele creierul” victimelor sale. În acest fel, voința acestora a fost complet subordonată instinctelor sale perverse. Procurorul a mai spus că inculpatul a avut un control total asupra fiicelor sale. A făcut totul pentru propria sa satisfacție sexuală și „a făcut ce a dorit cu ele”.

Domnul Hipkin a spus că au existat chiar și elemente de „vrăjitorie și misticism” în tot acest proces elaborat de control. În felul acesta el își convingea victimele să întrețină raporturi intime cu el. Pe lângă faptul că a violat el însuși presupusele sale victime, a aranjat ca și alți bărbați să le violeze. Procurorul le-a spus membrilor juriului că vor fi prezentate detalii despre probele ADN. Acestea dovedesc indubitabil că bărbatul a fost tatăl a „cel puțin șase” copii cu una dintre fiicele sale. Fata avea sub 16 ani când a rămas prima dată însărcinată cu tatăl ei.

Procurorul a mai spus că victimele erau spălate pe creier și orice consimțământ aparent nu este un consimțământ real. Era doar o înțelegere deformată a lumii false pe care a creat-o pentru a le induce în eroare. Inculpatul neagă toate acuzațiile împotriva sa. Procesul bărbatului care are șase copii concepuți cu propria fiică este de așteptat să dureze trei săptămâni.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*