Breaking News

Cel mai ABJECT PEDOFIL care a agresat sexual aproape 200 de copii a fost înjunghiat în închisoare

Bărbatul a fost găsit înjunghiat mortal în celula sa cu ”o lamă improvizată”, la trei ani după ce a fost închis pentru violarea și agresarea sexuală a 191 de copii

Cel mai ABJECT PEDOFIL din Marea Britanie fost înjunghiat în închisoare Cel mai ABJECT PEDOFIL din Marea Britanie fost înjunghiat în închisoare - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Cel mai ABJECT PEDOFIL din Marea Britanie, Richard Huckle, în vârstă de 33 de ani, care a agresat sexual aproape 200 de copii, a fost găsit „înjunghiat mortal cu o lamă improvizată” în celula închisorii unde era încarcerat, informează Daily Mail. La trei ani după ce a fost închis pentru violarea și agresare sexuală a aproape 200 de copii din sud-estul Asiei, bărbatul și-a găsit sfârșitul înjunghiat.

Huckle, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat să execute cel puțin 25 de ani în spatele gratiilor pentru 191 de infracțiuni sexuale. În timpul procesului său din anul 2016, el a fost acuzat că a agresat sexual inclusiv un copil cu vârsta de șase luni. Ieri, trupul său plin de sânge a fost găsit „prăbușit” în celula sa, într-o închisoare de maximă securitate. Închisoarea din Full Sutton, este o închisoare din categoria A, din apropiere de York. Ea adăpostește mulți dintre cei mai notorii și violenți prizonieri din Marea Britanie.

Un coleg deținut este anchetat pentru crimă. Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției a spus: „Richard Huckle, prizonierul de la Hut Full Sutton, a murit pe 13 octombrie. Ar fi inadecvat să comentăm în continuare, în timp ce o anchetă a poliției este în desfășurare”.

Modul său de operare

Pozând într-un creștin devotat, Huckle a petrecut ani de zile în case de îngrijire și orfelinate din Malaezia și Cambodgia. Avea o acoperire perfectă, predând limba engleză și fotografia în aceste instituții. Pe un blog din așa numitul ”internet din umbră” (dark web), el s-a lăudat cu abuzurile și agresiunile sale sexuale. S-a filmat chiar violând copii și bebeluși. De la vârsta de 19 ani, a acumulat o colecție de 20.000 de imagini cu abuzuri asupra copiilor. Acestea le-a și vândut obținând un profit uriaș pe rețeaua ”dark web”. Anchetatorii cred că ar fi abuzat alte sute de copii dacă nu ar fi fost prins în 2014. Atunci poliția australiană a descoperit o rețea de pedofili pe „dark web”, pe care a destructurat-o.

El a fost arestat de Agenția Națională a Criminalității în anul 2015. Asta după ce a zburat acasă pentru a-și petrece Crăciunul cu familia în acel an. Huckle și-a susținut nevinovăția în fața poliției. Ulterior bărbatul care a agresat sexual aproape 200 de copii și-a mărturisit faptele părinților săi. Îngroziți, aceștia au sunat la poliție și a fost arestat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*