Breaking News

Un pui de Pitbull a murit protejând copiii proprietarului de un șarpe coral, unul dintre cei mai veninoși șerpi din lume

Puiul de Pitbull în vârstă de opt luni a murit în timp ce îi proteja pe copiii proprietarului de un șarpe veninos

Zeus, puiul de Pitbull care a salvat unul dintre copiii unei familii din Florida (Foto: GoFundMe) Zeus, puiul de Pitbull care a salvat unul dintre copiii unei familii din Florida (Foto: GoFundMe)
Distribuie:

Publicația METRO a prezentat pe pagina sa de web povestea impresionantă a unui pui de Pitbull care a murit protejând copiii proprietarului de un șarpe veninos mortal. Zeus a fost mușcat de patru ori după ce a sărit în fața șarpelui pentru a-l apăra pe unul din cei doi copii ai familiei. Oriley și Orion se jucau în curtea casei familiei lor. Cei doi copii habar n-aveau că un șarpe coral se apropia de ei. Câinele fidel, deși era doar un pui a sărit curajos și i-a salva pe copii. Familia s-a grăbit să-l ducă pe cățel la un veterinar pentru a fi tratat cu anti-venin. Din păcate a murit a doua zi. Tatăl copiilor Gary Richardson, din districtul Sumter, statul Florida, l-a numit pe Zeus „cel mai loial câine pe care îl cunosc”. El a mai spus că îi datorează viața copiilor săi.

Tatăl a povestit incidentul la un post TV

Tatăl copiilor, Gary, a povestit pentru postul de televiziune Fox 35 Orlando incidentul. Era ora 18:15, când Zeus care dormea liniștit, a sărit dintr-o dată simțind pericolul. El a atacat șarpele care se apropiase de unul dintre cei doi copii ai săi. A fost mușcat de patru ori. Fața lui Zeus a început să se umfle. Lângă el zăcea corpul fără viață al șarpelui coral, de culoare roșu, galben și negru.

Interesant că șarpele coral care are combinația de culori roșu, negru și galben, nu este veninos.  Mai este cunoscut și ca Șarpele de Lapte Pueblan. Există și o jumătate de catren pentru a-i deosebi:

Rosu cu galben moare un prieten
Rosu cu negru cu Jack e prieten

Gary a spus că a fost o experiență „traumatizantă”, deoarece iubitul său animal de companie a murit. Familia a fost alături de Zeus în ultimele sale clipe. Acesta a murit a doua zi dimineața, la ora 6.30. Toată familia s-a strâns în jurul cățelului lipsit de viață, inclusiv mama lui Zeus, Sega, pentru a-i spune adio. Mama copiilor a adăugat: „Acum suntem rupți de durere. Și-a dat viața pentru a-l apăra pe fiul nostru. Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna”. În ciuda reputației lor deseori proaste, Gary a spus că rasa Pitbull este una dintre cele mai loiale rase de câini. Soția sa a spus că, dacă arată un comportament agresiv „cel mai probabil, este pentru că nu au fost tratați corect”.

Familia a înființat o pagină Gofundme pentru a ajuta la plata facturilor veterinare care depășesc 1.000 $.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline