Breaking News

Studentă de 19 ani violată și ucisă la un oficiu poștal de un funcționar care a atras-o în capcană

Bărbatul a violat-o pe studenta în vârstă de 19 ani, înainte de a o lovi mortal cu un cântar folosit la expedierea coletelor

Studentă violată și ucisă la un oficiul poștal din Africa de Sud Studentă violată și ucisă la un oficiul poștal din Africa de Sud - © Instagram
Distribuie:

O studentă în vârstă de 19 ani de la Universitatea din Cape Town, a fost violată și ucisă la un oficiu poștal din Africa de Sud, de către un funcționar al oficiului informează Daily Mail.

După ce ce a violat-o, acesta a lovit-o cu un cântar poștal provocându-i moartea, apoi i-a ascuns corpul, spun procurorii. Suspectul, în vârstă de 42 de ani, a fost acuzat de viol, crimă și obstrucționarea justiției, după uciderea studentei pe nume Uyinene Mrwetyana.

Studentă a Universității din Cape Town, tânăra a fost dată dispărută în urmă cu peste o săptămână. Procurorul de caz a susținut că suspectul era un angajat al oficiului poștal Clareinch. Acesta a atras-o pe tânăra de 19 ani într-o capcană.

Cum și-a păcălit victima

Tânăra a mers la începutul după-amiezii să ridice un colet poștal. Funcționarul i-a spus să se întoarcă mai târziu, din cauza unei pene de curent, a relatat publicația ”Times Live”. Când s-a întors, bărbatul a încuiat ușa și a violat-o. Apoi a ucis-o și i-a ascuns trupul, spun surse din anchetă.

Fiind ultimul loc unde a fost văzută, poliția a început o investigație la oficiul poștal. Acolo a găsit sânge atât în interiorul clădirii cât și în mașina presupusului criminal. Procurorul de caz a declarat că suspectul și-a recunoscut vinovăția. El a indicat polițiștilor și unde se află corpul studentei.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a apărut rânjind în fața membrilor juriului de la Curtea de Magistratură din Wynberg, în timp ce a ascultat acuzațiile împotriva lui. Cazul studentei violată și ucisă la un oficiu poștal a indignat opinia publică. Un bărbat din galeria publică a urlat la el „ești un porc” în timp ce suspectul a fost dus înapoi în celulă. Acesta a spus că nu există „nicio speranță pentru femeile din Africa de Sud”, comentând asupra cazului.

Acuzarea a cerut mai mult timp pentru investigarea crimei. Instanța a stabilit că următoarea apariție a acuzatului în fața curții va avea loc pe 5 noiembrie. Studenții de la Universitatea din Cape Town au organizat luni seara o priveghere în amintirea colegei lor.

Poate ești interesat

Citește și:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline