Breaking News

Prima zi de școală! Dacă aveți impresia că ați avut o zi grea, uitați-vă la fetița asta

O mămică din Marea Britanie a surprins momente haioase cu fiica sa în prima ei zi de școală, care arăta ca după o luptă când a venit acasă

Uf! Grea e școala asta - Sursa foto: metro.co.uk Uf! Grea e școala asta - Sursa foto: metro.co.uk
Distribuie:

A început prima zi de școală! Cu entuziasm cei mici și-au cunoscut dascălii și au făcut cunoștință cu noii colegi. Pentru unii prima zi a fost o adevărată provocare. Dacă aveți impresia că ați avut o zi grea, uitați-vă la fetița asta. Așa arăta după ce a venit acasă de la școală. Deși întâmplarea s-a petrecut în Scoția, mulți dintre boboci au trecut prin aceeași experiență.

Fetița s-a fotografiat alături de fratele ei mai mare în prima zi de școlaă

Fetița s-a fotografiat alături de fratele ei mai mare în prima zi de școală

Publicația metro.co.uk a făcut virală prima zi de școală a acestei fetițe. Lucie Falconer, în vârstă de cinci ani, din Glasgow, Scoţia, era foarte entuziasmată purtându-şi uniforma şi pregătindu-se pentru prima ei zi de școală. Aceasta a pozat alături de fratele ei mai mare. În poză se poate vedea un copil zâmbăreţ şi fericit, cu un aspect vestimentar impecabil.

Însă, în doar câteva ore cât a stat la școală, întregul ei aspect s-a schimbat radical. Atunci când s-a întors acasă, fetiţa arăta plictisită şi obosită după doar o zi de școală. Amuzată, mama i-a făcut o poză, iar aceasta contrastează puternic cu cea făcută de dimineaţă, înainte să plece. Aceasta a postat apoi fotografia pe reţelele de socializare, iar reacţiile internauţilor amuzaţi nu au întârziat să apară.

Fata arată ca şi când ar fi venit de la antrenamente militare, cu funda din păr nelalocul ei, cravata desfăcută şi ciorapi traşi inegal pe picior. Mama fetiţei a declarat că aceasta a fost foarte obosită după prima ei zi de școală, drept pentru care a mers mai repede la culcare.

De când a fost postată şi până azi, poza cu contrastul a strâns mii de vizualizări.

Poate ești interesat

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline