Breaking News

O tânără și-a vândut fiii gemeni pentru 8.250 de €, bani cu care a achitat facturile cardului de credit

O tânără mamă din China și-a vândut gemenii nou-născuți unor cupluri aflate în orașe diferite la o distanță de peste 700 km de orașul ei natal

Copiii au fost recuperați de o echipă de polițiști Copiii au fost recuperați de o echipă de polițiști - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O tânără mamă din China și-a vândut fiii gemeni de doar două săptămâni, la două familii dubioase care locuiau la mai mult de 700 de kilometri distanță de orașul ei natal din estul Chinei, informează Daily Mail.

Tânăra în vârstă de 20 de ani și partenerul ei au fost arestați de poliție. Bebelușii au fost salvați și dați în custodia bunicilor lor pentru a fi îngrijiți.

Cazul șocant a fost dezvăluit vineri de poliția din orașul Cixi, situat în provincia Zhejiang. Potrivit poliției, femeia, cunoscută sub numele de familie Ma, i-a născut pe cei doi gemeni în septembrie anul trecut. Copiii au fost declarați prematuri și au fost puși imediat în incubatoare. Partenerul ei, cunoscut sub numele de familie Wu, nu a venit deloc la spital după nașterea copiilor. Părinții tinerei au refuat să o ajute pe tânără, deoarece nu erau de acord cu relația celor doi.

Drept urmare, Ma și-a văzut copiii ca pe o povară și a decis să-i vândă unor străini. Ea a vândut un băiat pentru 45.000 de yuani (5.700 €), iar pe celălalt pentru 20.000 de yuani (2.550 €). După ce și-a vândut fiii gemeni, mama a folosit banii pentru a achita facturile cardului de credit. Cu ce i-a rămas a cumpărat și un telefon mobil nou.

Poliția a recuperat copiii

Poliția a spus că partenerul ei Wu a apărut când a aflat că și-a vândut copii. El i-a cerut să-i dea banii pentru a-și achita datoriile de la jocurile de noroc. Tânăra i-a spus că banii au fost cheltuiți. Când poliția a primit informații despre caz a format două echipe separate pentru a recupera băieții. O echipă s-a îndreptat spre provincia Anhui, iar cealaltă s-a dus în provincia Shandong.

Ambii bebeluși au fost găsiți, iar familiile adoptive au fost de acord să returneze copiii poliției după ce ofițerii le-au explicat gravitatea problemei. Băieții au fost dați în custodia părinților fetei pentru a fi îngrijiți. Cei doi tineri părinți ai copiilor au fost arestați. Persoanele care sunt găsite vinovate de trafic de copii pot fi închise până la 10 ani în China, potrivit legilor țării. De asemenea și familiile care cumpără copii traficați, pot suferi pedepse severe.

Poate ești interesat

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*