Breaking News

O mamă cu trei copii a fost sfâșiată de câinii familiei din rasa MASTIFF în fața copiilor

Una din fetițele femeii a fugit la o vecină în timp ce striga: ”Câinii o atacă pe mămica!” în timp ce mama sa era atacată de cei doi câini

O femeie a fost sfâșiată de câinii familiei din rasa MASTIFF O femeie a fost sfâșiată de câinii familiei din rasa MASTIFF - © Facebook
Distribuie:

O mamă cu trei copii a fost sfâșiată de cei doi câini din rasa mastiff ai familiei, în timp ce fetița femeii cerea ajutorul unei vecine, informează Daily Mail. Poliția și o ambulanță aeriană au fost chemate la fața locului ieri după-amiază în jurul orei 17:00. Alarma a fost dată de fiica femeii care striga disperată vecinei: ”Câinii o atacă pe mămica!”

Victima, pe nume Elayne Stanley, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită cu răni grave și a murit la fața locului. Vecinii spun că femeia a fost atacată de câinii proprii, din rasa Mastiff, pe care îi chema Billy și DJ. Vecina femeii în vârstă de 39 de ani, care locuiește vizavi și este prietenă cu victima de 22 de ani, a fost martoră la toată scena. Ea a spus: „Elayne era acasă cu fiicele sale și se certa cu fiica ei. Eu îmi preparam ceaiul în momentul în care fiica sa a strigat după ajutor spunând: :”Câinii o atacă pe mămica!”

Vecinii au sărit în ajutorul femeii atacate. Au aruncat cu cărămizi în cei doi câini obligându-i să se retragă în curtea din spatele casei. Apoi au chemat poliția și ambulanța. Vecina habar nu aveau că cei doi câini erau violenți. Ea spune că și copiii ei au dormit pe acei câini și i-au folosit ca perne.

Intervenția poliției

Poliția a încercat să-l liniștească pe DJ de trei sau patru ori. Pentru că nu s-a liniștit deoarece avea gustul sângelui, polițiștii l-au împușcat. A fost împușcat cu două gloanțe, în timp ce pe celălalt câine, Billy, au reușit să-l liniștească și să-l ducă la un adăpost.

Un purtător de cuvânt al poliției a dat o declarație. El a spus: „În jurul orei 17:15 marți, 24 septembrie, poliția a primit un raportt conform căruia o femeie de 44 de ani a fost atacată de doi câini la o adresă de pe Graham Road din Widnes. Ofițerii au ajuns la proprietate și au descoperit că femeia se afla într-o stare gravă. Din păcate, în ciuda celor mai bune eforturi ale tuturor celor implicați, femeia a murit la fața locului”.

Acum este în curs de desfășurare o anchetă. Poliția îi asigură pe rezidenți că face tot posibilul pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*