Breaking News

O bătrână a murit după ce a fost ATACATĂ DE UN COCOȘ în timp ce aduna ouă din cuibarele găinilor

Incidentul a avut loc recent în Australia, autoritățile emițând o avertizare publică despre animale aparent inofensive care pot provoca moartea

A murit după ce a fost ATACATA DE UN COCOS O bătrână a murit după ce a fost ATACATĂ DE UN COCOȘ - © Wikipedia
Distribuie:

Un incident neobișnuit s-a petrecut în Australia unde o bătrână a murit după ce a fost atacată de un cocoș, în timp ce colecta ouă din cuibarele găinilor din gospodăria sa, informează Daily Mail. Acest lucru a determinat autoritățile din Australia de Sud să emită o avertizare publică despre pericolul reprezentat de animale aparent inofensive care pot cauza moartea.

Cum s-a produs tragedia

Cocoșul a perforat cu ciocul o venă varicoasă a bătrânei, provocându-i acesteia o hemoragie puternică. Numele și vârsta victimei care a fost atacată de un cocoș nu au fost date publicității pentru a evita alte traume care ar fi putut afecta familia. Un expert criminalist de la Universitatea din Adelaide, profesorul Roger Byard, a dat mai multe exemple de asemena incidente neobișnuite. El a declarat că o altă femeie în vârstă a murit într-o altă țară, în circumstanțe similare, atunci când o pisică a zgâriat-o de picior.

Profesorul Byard, a cercetat decesele provocate de animale aparent inofensive. El a declarat că studiul său își propune să ajute medicii legiști în efectuarea autopsiei post mortem. În același timp, informațiile furnizate sunt menite să avertizeze oamenii despre pericolele ascunse ale creșterii animalelor de companie.

Medicul a spus că cel mai important lucru este ca persoanele în vârstă să-și trateze varicele printr-o operație simplă. Acest lucru este deosebit de important deoarece varicele sunt deosebit de vulnerabile la rupere. El a făcut aceste precizări pentru publicația australiană ”The Advertise”.

Medicul a avertizat că boala varicoasă este deosebit de periculoasă. Nu doar atacul animalelor poate provoca hemoragii fatale. Acestea pot fi provocate și de lovituri sau zgârieturi obținute din activități comune din jurul casei. Un asemenea incident poate provoca moartea persoanei care suferă de această afecțiune.

Medicul a mai dat un alt exemplu de pericol la care persoanele în vârstă nu se gândesc niciodată. Pisicilor le place să se frece de gleznele și de picioarele oamenilor, precum și să stea în spatele lor. Acest lucru duce de obicei la rănirea vârstnicilor, care se pot împiedica și cădea.

Citește și:

Poate ești interesat

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline